Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΩΣΤΑ ΜΑΛΑΚΗ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ



Για εμπαιγμό σε βάρος μελών της Νέας Δημοκρατίας, τόσο στη Ξάνθη όσο και στη Ροδόπη, έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης και μέλος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης Κώστας Μαλάκης, αναφορικά με την επιλογή των προσώπων που πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. για τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Σε δηλώσεις του, στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου, στο Next tv Θράκης - Μακεδονίας ο κος Μαλάκης, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση τόσο στον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στα στελέχη του προσωπικού του γραφείου για τις πρακτικές που ακολούθησαν προεκλογικά, τάζοντας σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά μία θέση στο ψηφοδέλτιο.
Ο κος Μαλάκης, εξέφρασε τη λύπη του για τις τακτικές που εφάρμοσαν τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας και υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών, θα είναι δυστυχώς σε βάρος της Ν.Δ.
Ανέφερε μάλιστα ότι καταπατήθηκαν προσωπικότητες και θίχθηκαν αξιοπρέπειες.  Άφησε δε, να εννοηθεί ότι πολλά στελέχη της τοπικής Ν.Δ. χρησιμοποιήθηκαν για να στηρίξουν την υποψηφιότητα Μέτιου στην Περιφέρεια και έλαβαν στο τέλος την "κουτοπονηριά"-όπως είπε χαρακτηριστικά -των στελεχών του προσωπικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου