Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Ο "τρελός" Πάνος Παπαδόπουλος στον Νίκο Ευστρατίου στο Next tv: Τόχεις φίλε μου...πάμε κατευθείαν στον αέρα!



 *Πως η αναγκαστική καθυστέρηση του Παράσχου στο δελτίο, έβγαλε τον νεαρό Νίκο Ευστρατίου στον αέρα και είπε το πρώτο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων στη ζωή του! 

 Γιατί στο NEXT tv Θράκη-Μακεδονία, δεν μιλάμε μόνο, αλλά και ... ονειρευόμαστε ελεύθερα!

Ο Πάνος Παπαδόπουλος απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο αγαπάει τα νέα παιδιά αλλά και πόσο τον βοηθάει το ένστικτό του να ανακαλύπτει το ταλέντο τους!

Δυο φορές έκανε οντισιόν σήμερα στο NEXT tv ο νεαρός ζωόφιλος και εκπληκτικό παιδί Νίκος Ευστρατίου -γιος του Μπάμπη Ευστρατίου- στις δοκιμές των υποψηφίων τηλεπαρουσιαστών. 

Μια το πρωί γύρω στις 11 και μια αφού είδε το μεσημέρι το δοκιμαστικό ο Πάνος Παπαδόπουλος, λίγο πριν ξεκινήσει το κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων που θα παρουσίαζε  ο Παράσχος Ευστρατίου για την πρεμιέρα του, με σχολιαστή τον ίδιο στα δυο πρώτα βασικά θέματα....έκανε την ανατροπή για μια ακόμη φορά, όπως την είχε κάνει με την Γιώτα Χατζηθεοδώρου όταν την τελευταία στιγμή αντικατέστησε την Χριστίνα Πατινιώτου στο πρώην XanthiChannel.

Όταν λοιπόν ο Πάνος Παπαδόπουλος είδε οτι ο Παράσχος Ευστρατίου  για σοβαρούς προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους αργούσε να έρθει στο στούντιο να ξεκινήσουν το δελτίο, γύρισε και είπε στον νεαρό Νίκο Ευστρατίου που ετοιμάζονταν να φύγει...

"Τόχεις φίλε μου.... Τόχεις. Και σε λίγο αν συνεχίσεις με δουλειά και αγάπη γι' αυτό που κάνεις, θα μιλάνε όλοι για σένα.... Μπες κανονικά μπροστά στην κάμερα και πάμε στο δελτίο. Σε μια βδομάδα δεν θα αναγνωρίζεις το εαυτό σου...."

Και έτσι ακριβώς έγινε...

Ο νεαρός Νίκος Ευστρατίου, ο πρώτος με τόσο μοντέρνα εμφάνιση, όχι μόνο μπήκε στο στούντιο και ξεκίνησε τον διάλογο με τον Πάνο Παπαδόπουλο, αλλά είπε το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ζωής του ως τηλεπαρουσιαστής του  next tv Μακεδονία και Θράκης και αφού ξεπέρασε το αρχικό τρακ, ήταν άψογος...

-Το πρώτο δελτίο ειδήσεων..... 

-Περιμένετε λίγες μέρες και θα δείτε πως αυτό το παιδί που αγαπάει υπερβολικά τα ζώα και είναι άψογος και στο...κούρεμά τους, θα "κλέψει" καρδιές και θα τον λατρέψουν οι τηλεθεατές...! 

Γιατί στο NEXT tv Θράκη-Μακεδονία, δεν μιλάμε μόνο, αλλά και ... ονειρευόμαστε ελεύθερα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου