Κυριακή 7 Μαΐου 2023

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ: Επισκέψεις στη ΣΕΚΕ, τη GMC και την Cocomat. Τι δήλωσε για τις βιομηχανίες (φώτο)

 


*Τι είπε για την ΣΕΚΕ και τις άλλες βιομηχανίες:  Η περιοχή διαθέτει πλέον λιγες μονάδες με τα χαρακτηριστικά οπως είναι η σύνδεση με την τοπική οικονομία και παραγωγή, που να απασχολούν τόσο σημαντικό αριθμό εργαζομένων και διαδραματίζουν πολύ καθοριστικό ρόλο στην τοπική οικονομία.


Επισκέψεις σε τρεις επιχειρήσεις του Νομού Ξάνθης και συγκεκριμένα στη ΣΕΚΕ, τη GMC και την Cocomat πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης, εγκωμιάζοντας τον ρόλο τους για την Τοπική Οικονομία.

Μάλιστα τις επισκέψεις του εκεί, έκανε και την παρακάτω ανάρτηση στο fb:  

Την Παρασκευή επισκεφθήκαμε 3 σημαντικές παραγωγικές μονάδες της περιοχής και συνιμιλήσαμε με τις διοικήσεις και τους εργαζόμενους.
📍Στη ΣΕΚΕ, τη GMC και την Cocomat, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την τρέχουσα κατάσταση και τις πιεσεις που προκαλεί η εκτίναξη του κόστους παραγωγής και των μεταφορών αλλά επίσης για την αναζητηση διεξοδου και τις προοπτικές .
📍Καθως η περιοχή διαθέτει πλέον λιγες μονάδες με αυτά τα χαρακτηριστικά οπως είναι η σύνδεση με την τοπική οικονομία και παραγωγή, που να απασχολούν τόσο σημαντικό αριθμό εργαζομένων, αυτες οι βιομηχανίες διαδραματίζουν πολύ καθοριστικό ρόλο στην τοπική οικονομία.
📍Το πολύ αναλυτικό σχέδιο που έχει εκπονησει για την ανάπτυξη της Θράκης ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, περιγράφει με συγκεκριμένα βήματα και κινητρα την ανασυγκρότηση της τοπικής οικονομίας. Ένα συνεκτικό αναπτυξιακό υπόδειγμα που αξιοποιεί τις ιδιαίτερες συνθήκες και, ακόμη περισσοτερο, αναζητεί εξωστρέφεια και υψηλή εξειδίκευση.
📍Με κρατικό σχεδιασμό, δίκαιη ανάπτυξη και εργασιακά δικαιώματα, μακριά από στρεβλώσεις του κακού παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου