Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Η Μαίρη Τσιακίρογλου, συνάντησε τους εργαζόμενους στη ΣΕΚΕ - Τι δήλωσε μετά την ξενάγηση και συνάντηση με τον Αλέκο Κοντό.

Ο Αλέκος Κοντός στην υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ.: Πρώτα η Θράκη, ο τόπος Μας, η Ξάνθη και ο παράγοντας που λέγεται άνθρωπος...!



Τη Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδας επισκέφθηκε την Δευτέρα 15 Μαίου το πρωί  η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Μαίρη Τσιακίρογλου.

Τη ΣΕΚΕ Α.Ε., που αποτελεί -όπως τόνισε χαρακτηριστικά - το αριστοτεχνικό παράδειγμα στην πράξη, της σύγχρονης Συνεταιριστικής Εφαρμογής, διδάσκοντας με τα πεπραγμένα της ότι οι Γεωργικοί Συνεταιρισμοί μπορούν να διαχειριστούν εμπορικώς και μάλιστα με μεγάλη ικανότητα,  τα προϊόντα τους.
Η υποψήφια βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε για τη λειτουργία της Επιχείρησης, την επιτυχή διείσδυση στις αγορές του εξωτερικού, την επέκτασή της στα βαλκάνια και για τη σχετικά πρόσφατη δραστηριοποίησή της με τα GRECIALS, που μιλούν από μόνα τους, για τις αξίες και τις ευαισθησίες, της Συνεταιριστικής ιδέας.

 
The Grecials, είναι όλα εκείνα τα προϊόντα που η ΣΕΚΕ Α.Ε. με την εμπειρία, την τεχνογνωσία, αλλά και τις ευαισθησίες της στο περιβάλλον, στην αγνότητα, στην παράδοση, ξεχωρίζει για την διατροφική τους αξία και τη φυσική τους παρασκευή και με απόλυτη συνέπεια εναποθέτει στο τραπέζι μας.


Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Μαίρη Τσιακίρογλου απολαμβάνοντας τη άψογη και ζεστή  φιλοξενία στη ΣΕΚΕ Α.Ε. συνομίλησε με εργαζόμενους στελέχη και προσωπικό, αποκομίζοντας τη ζεστασιά της φιλικής- συνεργατικής ατμόσφαιρας που αναπτύσσεται και επικρατεί στην εταιρία, ενώ μετέφερε την θέση  της Νέας Δημοκρατίας να στηρίζει, να προωθεί και να αναπτύσσει τις υγιείς επιχειρηματικές προσπάθειες, που αναβαθμίζουν το θετικό πρόσημο της οικονομίας στην Ελλάδα, όπως η ΣΕΚΕ Α.Ε.
Απευθυνόμενη  προς τον Οραματιστή και Γενικό Διευθυντή  κ. Αλέξανδρο Κοντό η απλή Μαίρη Τσιακίρογλου με το ζεστό χαμόγελο, την εργασιομανία και την απλότητα δήλωσε τα παρακάτω ενθουσιασμένη απο την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία της:


«Τώρα που τα είδα από κοντά, αντιλήφθηκα και   το μυστικό της ξεχωριστής επιτυχίας της ΣΕΚΕ Α.Ε. που δίκαια είναι απο τις κορυφαίες βιομηχανίες στα Βαλκάνια,  πάντα με τη στήριξη, ζεστή και δημιουργική λειτουργία των εργαζομένων που λειτουργούν σαν μια οικογένεια, την υψηλή γνώση του αντικειμένου και προπάντων το όραμα και τις ιδέες των επικεφαλής που εμπνέουν και δίνουν πνοή στο μέλλον της».

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ 

Στο πλευρό της υποψήφιας βουλευτή της Ν.Δ. ήταν και πάλι ο δραστήριος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης Νίκος Γρηγοριάδης, ενώ η  Μαίρη δεν παρέλειψε να μιλήσει με τον Αλέκο Κοντό και την φοιτητική εμπειρία της στο Πάντειον Πανεπιστήμιο αλλά και το πρόγραμμά της για την Ξάνθη και τα προβλήματά της. 

Ο Αλέκος Κοντός από την πλευρά του  την συνεχάρη για την δράση και ενασχόλησή της με τα κοινά ενώ την αποχαιρέτισε με μια απλή φράση. "Πρώτα η Θράκη, η Ξάνθη, ο τόπος Μας και ο παράγοντας που λέγεται άνθρωπος. Καλή σου επιτυχία Μαίρη.."





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου