Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Βόρεια Ελλάδα: Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση - Πάρτι χωρίς μέτρα σε συναυλία του Γιάννη Πάριου! Διαμαρτύρονται οι d.j


Προβληματισμό προκαλεί η έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού στη Βόρεια Ελλάδα, με την πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία να αυξάνεται, ιδίως από ανεμβολίαστους που χρειάζονται νοσηλεία. Την ίδια στιγμή, σε συναυλία του Γιάννη Πάριου στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος δεν μπόρεσε να τηρήσει τα μέτρα που προβλέπονται, παρά τις εκκλήσεις του ίδιου του τραγουδιστή.

 

Η συναυλία του Γιάννη Πάριου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ, στο Θέατρο Γης. Αλλά όταν ο μεγάλος λαϊκός βάρδος άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα, σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο και δεκάδες άτομα άρχισαν να χορεύουν μπροστά από τη σκηνή. Κάτι που απαγορεύεται ρητά, καθώς ναι μεν οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους δεν έχουν απαγορευτεί, ωστόσο οι θεατές πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις και να είναι καθήμενοι.

 

Έτσι, τα μέτρα καταρρίφθηκαν και οι αποστάσεις μηδενίστηκαν, παρά το ότι ο ίδιος ο Γιάννης Πάριος, πριν αρχίσει να νησιώτικα, έκανε παράκληση στον κόσμο να παραμείνει στις θέσεις του.

 

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η συναυλία έληξε όταν κόσμος άρχισε να χορεύει και να σηκώνεται όρθιος. Ο μεγάλος ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμα τρεις ώρες τραγούδια στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

 

Πριν αρχίσει η συναυλία, έξω από το θέατρο πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία DJs και επιχειρηματίες της πόλης για το παράδοξο που συμβαίνει με την κανονική διεξαγωγή των συναυλιών στην πόλη, παρά το μίνι lockdown, ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν να παίξουν μουσική καθώς παραμένουν κλειστά τα κέντρα διασκέδασης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου