Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Κάηκαν τα τραινάκια της Ξάνθης και της Σταυρούπολης στον πρώην Καπνικό σταθμό!

 


*Καταγγελίες Κουτeλίδη: Τρία  χρόνια ζητάμε πίσω το τραινάκι της  Σταυρούπολης και δεν μας το δίνουν!!! 

Μετά τους συνεχείς βανδαλισμούς στο Κολυμβητήριο Ξάνθης, για τα οποία κανείς αρμόδιος του Δήμου δεν λογοδότησε, πριν λίγες ώρες από άγνωστη αιτία κάηκαν τα δυο τραινάκια της Ξάνθης και της Σταυρούπολης που βρίσκονταν "παρατημένα" στο προαύλιο του Καπνικού σταθμού.... 

Την είδηση με σχετικό βίντεο αποκάλυψε αποκλειστικά ο Πάνος Παπαδόπουλος από την ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv/. Και βλέπετε και αποκλειστικές φωτογραφίες.

Την πυρκαγιά αρχικά εντόπισαν πολίτες βλέποντας τον καπνό και σε χρόνο ρεκόρ επί τόπου κατέφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Φυσικά η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο χωρίς να κινδυνέψουν τα κτίρια, ωστόσο η φωτιά κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς τα βαγόνια και στα δυο τραινάκια με αποτέλεσμα ο υποψήφιος σύμβουλος της παράταξης του Δήμαρχου Τσέπελη στις τελευταίες εκλογές απο την περιοχή της Σταυρούπολης  και πολιτευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κώστας Κουτλίδης να καταγγείλλει την αδράνεια του Δήμου Ξάνθης ενώ διερωτήθηκε, "γιατί εδώ και τρία ενώ ζητάει η Σταυρούπολη το τραινάκι της, ο Δήμος δεν της το παραχώρησε...με αποτέλεσμα να καεί  τελικά!"

Βέβαια λεφτά για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν στο Δήμο Ξάνθης, οπότε κανένα πρόβλημα!!! Τσέπελης και Φανουράκης θα "αγοράσουν" καινούργια τραινάκια....αλλά για όλες αυτές τις καταστροφές και τους βανδαλισμούς δεν θα λογοδοτήσει κανείς;  Άπαντες δεν φταίνε σε τίποτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου