Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Κατηγορούμενος για κλοπή απο κοινού, εξύβριση και απειλή σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Ν. Ευφραιμίδης.

*Η υπόθεση (σειρά 29 στο πινάκιο), αφορά συμβάν στις 30/12/2018  ένα γουρούνι που δεν ήταν....αγριογούρουνο και σκότωσαν οι δράστες, υβρίζοντας παράλληλα και απειλώντας τον ιδιοκτήτη του!!  Η κ.Νικολέτα Καραντόλα στην Εισαγγελική έδρα. 

*Αποκλειστικό 1. Μαθαίνω ότι σήμερα στο Μονομελές Πλημ/κείο Ξάνθης είναι κατηγορούμενος ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ευφραιμίδης με συγκατηγορούμενους τον κουμπάρο του Τάσο Συμεωνίδη από την Σταυρούπολη και τον Νίκο Βασιλειάδη από το Καρυόφυτο Ξάνθης.

.......

*Βέβαια όλοι οι κατηγορούμενοι πριν την απόφαση του δικαστηρίου είναι αθώοι, ωστόσο αυτό που εξέπληξε είναι το σκληρό κατηγορητήριο για ένα συμβάν που συνέβη στις 30/12/2018!!!

Διώχτηκαν για τα αδικήματα της κλοπής από κοινού, εξύβρισης και απειλής!!!

......


*Συγκεκριμένα σύμφωνα με το πινάκιο αριθ. 29 (σ.σ. Μπορεί να μην προλάβει να γίνει η δίκη...), κατηγορούμενοι είναι οι:

1) Συμεωνίδης Αναστάσιος του Γεωργίου από τη Σταυρούπολη Ξάνθης,

2) Ευφραιμίδης Νικόλαος του Χαραλάμπους από το Δαφνώνα Ξάνθης και

3) Βασιλειάδης Νικόλαος του Δημητρίου από το  Καρυόφυτο Ξάνθης!!!

-Πρωταγωνιστής ωστόσο του «γεγονότος», είναι ένα... γουρούνι, το οποίο θεώρησαν όπως μαθαίνω... αγριογούρουνο οι τρεις κατηγορούμενοι, τον πυροβόλησαν και στη συνέχεια από κοινού... «πήραν» και δεν λέω... «έκλεψαν»! Κι όταν ο ιδιοκτήτης του, το ζήτησε πίσω γιατί ήταν δικό του, τον απείλησαν!!!

Εισαγγελέας της έδρας θα είναι η κυρία Νικολέτα Καραντόλα.

Απο την εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ Θράκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου