Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Υποψήφιος για τη ΝΟΔΕ και ο Θεολόγος Καλαϊτζής με την ομάδα του Αλέξη Νταμπουρατζή!

 

*Τα κεντρικά του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, "έκοψαν" απο υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, τον Διοικητή των ΑΧΕΠΑΝΣ Ξάνθης Γιώργο Μυλωνά που κατέθεσε ένσταση! 

Άνω κάτω έχει γίνει η Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη με αφορμή φωτογραφία ντοκουμέντο που κυκλοφορεί ευρέως με αφορμή τις εκλογές της ΝΟΔΕ που δείχνει τον Θεολόγο Καλαϊτζή να υπογράφει και να κατεβαίνει υποψήφιος (!) με την ομάδα του υποψηφίου Προέδρου Αλέξη Νταμπουρατζή, παρά το πλούσιο ....ποινικολόγιο σε βάρος του και τις   καταδίκες του για σοβαρά ποινικά αδικήματα!!! (Πλαστογραφία δικαστικής απόφασης, απιστία κλπ)

Μάλιστα σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους ο Θεολόγος επιθυμεί την επιστροφή του και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και μάλιστα ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης...


Την ίδια ώρα φήμες φέρουν την Νέα Δημοκρατία σε κεντρικό επίπεδο να "κόβει" απο υποψήφιο Πρόεδρο των πρώην διοικητή των ΑΧΕΠΑΝΣ στη Ξάνθη Γιώργο Μυλωνά με το αιτιολογικό οτι έχει μια καταδίκη για...ακάλυπτη επιταγή!!! Και μάλιστα με παρέμβαση του κουμπάρου του Αλέξη Νταμπουρατζή, Αντώνη Πασχάλη....

Μάλιστα ο Γιώργος Μυλωνάς όταν πληροφορήθηκε οτι "κόβεται" απο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κατέθεσε ένσταση στα κεντρικά με την υποστήριξη και του γνωστού ποινικολόγου και πρώην υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Μαλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου