Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Αποκλειστικό. ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΞΑΝΘΗΣ - Δυο χρόνια στον Νίκο Ευφραιμίδη (2019-2021) Δυο χρόνια στον Κώστα Κουρτίδη (2021-2023)

 13 Αυγούστου  
«Πιέσεις» Σπύρου Τσιλιγγίρη στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο να κάνει αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης τον Δημήτρη Γαλανόπουλο, στο στόχαστρο ο Κώστας Κουρτίδης

Οριστικό. Ο Νίκος Ευφραιμίδης κατά πάσα πιθανότητα θα είναι νέος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης από 1/9/2019 αντικαθιστώντας τον νυν  Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη. Μολονότι ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση, ωστόσο σε αυτήν την λύση φαίνεται να έχει κατασταλάξει, ικανοποιώντας την σφοδρή του επιθυμία «να πάρει τώρα την πρώτη 2ετία…» Κι όλα αυτά, αγνοώντας βέβαια τις άλλες παραμέτρους….
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ θα προτείνει στον δικηγόρο και Περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Κουρτίδη να αναλάβει αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης το 2021-2023 (δηλαδή την 2η διετία), κάτι που αποτελεί διακαή πόθο και του νυν βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρο Τσιλιγγίρη που «τρέμει» μην βρει τον Κώστα Κουρτίδη στο δρόμο στις επόμενες Εθνικές εκλογές, εφόσον αυτές διεξαχθούν στη λήξη της θητείας της Κυβέρνησης.
Διακαής ωστόσο πόθος να είναι αυτός αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης τη 2ετία 2021-2023 έχει και ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Δημήτρης Γαλανόπουλος, που ωστόσο δεν αποκλείεται ο Μέτιος να κάνε θεματικό αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού για να «αντιμετωπίσει»στη Ξάνθη και το αντίπαλο δέος που λέγεται Μιχάλης Αμοιρίδης.
Πάντως την οριστική απόφασή του για την τελική επιλογή του νέου  Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης θα την πάρει μετά τον 15Αυγουστο και θα την ανακοινώσει κατά πάσα πιθανότητα στις 21 ή 22 Αυγούστου 2019, με τον  Νίκο Ευφραιμίδη ωστόσο να έχει ήδη αρχίσει να ενημερώνεται για τα νέα του καθήκοντα από τον νυν Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη που προς το παρόν ασχολείται μόνο με το προσφιλές του είδος….σχόλια και αναρτήσεις επί παντός επιστητού στο fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου