Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Δήλωση Ι. Καμαρίδη για "αποκλεισμό" ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ απο το πρόγραμμα των ΘΛΕ: «no pasaran”! Δεν θα περάσουν!


 *Απίστευτο! Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού! Δεν υπάρχει καν το Καρναβαλικό Τμήμα της Θρακικής Σκηνής και το θέμα "Έρχονται οι Απάτσι", ούτε στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα του Δήμου Ξάνθης με απόφαση του Αντιδήμαρχου Πολιτισμού!!!!

Με δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και ιδρυτικό στέλεχος της Θεατρικής Σκηνής Ξάνθης  που είχε φέρει και τα κορυφαία συγκροτήματα απο την Ιταλία, την Γαλλία και το Εξωτερικό όταν αυτή επί Αειμνήστου Κώστα Μπένη "ανάστησε" έναν θεσμό που πέθαινε, με μήνυμα που έστειλε στον Πάνο Παπαδόπουλο οργισμένος για τον "πόλεμο" της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης που την..."απέκλεισε¨από το πρόγραμμα (σ.σ. Ούτε καν στο ηλεκτρονικό του Δήμου δεν αναφέρεται η συμμετοχή της!!! Αλήθεια ο Δήμος Ξάνθης μήπως είναι "δοβλέτι" κάποιων και δεν το ξέρεουμε), εξέφρασε την οργή του, αγόρασε και ο ίδιος στολή και θα κάνει παρέλαση μαζί της. 

Ιδού τι αναφέρει η λιτή δήλωσή του


"ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ: Αν δεν υπήρχε η ΘΡΑΚΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΞΑΝΘΗΣ, δεν θα υπήρχε το Ξανθιώτικο Καρναβάλι τα τελευταία 30 χρόνια. Κράτησέ μου μια στολή, θα είμαι κι εγώ εκεί μπροστά με σύνθημα, «no pasaran”! Δεν θα περάσουν" 


 

Share this

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου