Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Με Στράτο Κοντό η (τελευταία) συναυλία της Ήβη Αδάμου για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024

 

 


*Δεν πρόκειται ν' αφήσουμε το Ξανθιώτικο Καρναβάλι να μετατραπεί σε ....."ΒΑΤΡΑΧΟ-Καρναβαλάκι" και συμφέροντα μαγαζιών της πόλης μας!!! Δεν πρόκειται ν' αφήσουμε κανέναν να το "τελειώσει"!

Με την σύζυγό του, αντιδημάρχους και συνεργάτες του, παρακολούθησε την μεγάλη συναυλία της  Ηβη Αδάμου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής ο Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός. 

(σ.σ. Σημειώνεται οτι η Ήβη Αδάμου είχε δώσει συναυλία πριν 15 μέρες περίπου στην γειτονική Κομοτηνή με τον  σύζυγό της Μιχάλς Κουϊνέλη προσωπικ και οι Stavento κατ' επέκταση! Πριν 15 μέρες!) 

Η πλατεία γέμισε από κόσμο, που ωστόσο ήταν πολύ λιγότερες από άλλες χρονιές σε παρόμοιες συναυλίες με το πλέον "βαρύ" όνομα των φετινών εκδηλώσεων στο Καρναβάλι 2024, το χειρότερο όλων των εποχών.  Σίγουρα όλοι περιμέναμε περισσότερο, αλλά φέτος τα πάντα ήταν χειρότερα απο κάθε άλλη χρονιά και κυρίως ο καιρός...

Ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα μπορούν ν' αλλάξουν, αρκεί να το Πιστεύουμε!! 

Σημειώνουμε ότι την Παρασκευή το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο θεσμός δέχτηκε ένα ακόμη πλήγμα με την φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού στο ερώτημα, "πώς έγινε η επιλογή σας...", αυτή να τα "χάσει" και να ομολογήσει οτι την επέλεξε ο....αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τσέπελης!!! 

Αστεία και γελοία πράγματα....κληρονομικά απο τον "θείο" προφανώς! 

Εγώ αποφασίζω, εγώ .... καθορίζω, εγώ βάζω ή βγάζω  ...."διαγράφω" όποιον θέλω από το πρόγραμμα του Δήμου Ξάνθης, εγώ γουστάρω να πληρώνει ο Δήμος για να παίζουν μουσική δυο d.j σε μια...έρημη πλατεία!!! 

(σ.σ. Στην επιθεώρηση του ΠΙΚΑΝΤΙΛΙ, οι ηθοποιοί δεν είχαν ούτε ένα σωστό ... χειλόφωνο  να ακουστούν τουλάχιστον τα κείμενα που έλεγαν !!! Απίστευτα πράγματα κακόμοιρης και μίζερης λειτουργίας!.... Tσέπελη οτι και να κάνεις, το Ξανθιώτικο Καρναβάλι δεν πρόκειται να σβήσει!  Όσο κι αν μας "πολεμάς"....εμείς απο δω και πέρα θα γιγαντωνόμαστε περισσότερο!)




*Απο τον Μαχητή Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου