Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Αθώος πανηγυρικά ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου απο το 3μελές, στη μήνυση Τερζή για παράβαση καθήκοντος!

Νέα πανηγυρική αθώωση του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου σήμερα από το Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Αναλυτικότερα:

Πανηγυρικά αθώο κήρυξε σήμερα το Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου για το αδίκημα της Παράβασης Καθήκοντος, σε μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον γυναίκα υπάλληλος του Δήμου την οποία είχε βάλει σε θέση εργασίας.

Σημειώνεται ότι επί 4-5 και πλέον χρόνια ο αστυνομικός πρώην δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου (με το συνδυασμό Άγγελου Κηλικιώτη) σύζυγος της συγκεκριμένης υπαλλήλου Αθανάσιος Τερζής, συκοφαντούσε τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και διέδιδε ότι θα τον βάλει....φυλακή!!!

-Πνέοντας μένεα μάλιστα  εναντίον του και μη σταματώντας ούτε μια μέρα που να μην βγάζει χολή εναντίον του, προφανώς για να γίνει αρεστός και του πρώην δήμαρχου Τοπείρου Στέλιου Χατζηευαγγέλου! 

Σήμερα το πρωί ωστόσο (Τρίτη 19/3/2024)  το Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης είχε εντελώς αντίθετη άποψη, αθωώνοντας πανηγυρικά τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Δικηγόρος υπεράσπισης του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου ήταν ο Στέργιος Γιαλάογλου και πολιτική αγωγή (δικηγόρος της μηνύτριας υπαλλήλου) ο Σπύρος  Γκάνιας

Για μια ακόμη φορά η λάσπη κατά του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου έγινε μπούμερανγκ εναντίον των συκοφαντών του και επέστρεψε εναντίον τους!!! 

*Από τον ΜΑΧΗΤΗ Θράκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου