Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Στην Ξάνθη ο Τοψίδης – Ανακοίνωσε Ηλία Λαζαρίδη και Μαρίνα Παυλίδου ως έμμισθους συμβούλους του!

Στην Ξάνθη βρέθηκε την Τετάρτη ο Χριστόδουλος Τοψίδης, Περιφερειάρχης ΑΜΘ, προκειμένου να πραγματοποιήσει σύσκεψη με τους εκλεγμένους συμβούλους και τους έμμισθους ειδικούς του Ηλία Λαζαρίδη (σ.σ. Και η  σύζυγός του Γιάνναρου Ελένη πριν λίγες μέρες διορίστηκε αντιδήμαρχος του Στράτου Κοντού στην αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ξάνθης), πρώτος αριστερά) αλλά και της Μαρίνας Παυλίδου.

Όπως σημειώνει ο ίδιος ο Χριστόδουλος Τοψίδης, σε σχετική ανάρτησή του στο fb:

«Επίσκεψη και συνάντηση εργασίας με τους Αντιπεριφερειάρχες, τους εκλεγμένους συμβούλους και τους συνεργάτες στην ΠΕ Ξάνθης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν την ΠΕ Ξάνθης, αλλά και σχεδιασμός για μελλοντικές απαραίτητες δράσεις και έργα.

Η ομαδική δουλειά είναι βασική προϋπόθεση για την οργανωμένη στοχοθεσία και την επιτυχημένη διαδρομή που θα οδηγήσει συνολικά την Περιφέρεια μας στην ανάπτυξη και την ευημερία.

Οι συναντήσεις με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες είναι πάντα αποδοτικές και χρήσιμες, θέτουν βάσεις προγραμματισμού και καταλήγουν σε χρήσιμα συμπεράσματα».

(Σ.Σ. Μια ακόμη δικαίωση.... Έγραψα πριν λίγες μέρες ότι το...τζακ ποτ κέρδισε ο Ηλίας Λαζαρίδης! Συμμαθητής του Στράτου στην Αγγλία.  Ο ίδιος έμμισθος σύμβουλος του νέου Περιφερειάρχη, η σύζυγός του αντιδήμαρχος του νέου Δήμαρχου Ξάνθης.....! Σε καλή μεριά!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου