Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Δεν "ενθουσίασε" και ... ιδιαίτερα στην "πρώτη" της, η νέα Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα. (φωτο)

  

*Το φλουρί έπεσε στον Εμπορικό σύλλογο Ξάνθης που εκπροσώπησε ο Νίκος Τσάβας! Ανοργάνωτη εντελώς η εκδήλωση, μπέρδεψαν και την...ώρα!

Την βασιλόπιτα της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης, έκοψε με την πρωινή Πρωτοχρονιάτικη δοξολογία για το νέο έτος στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, η νέα Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης και γιατρός Πολυξένη Μπρίκα σε μια λιτή ατμόσφαιρα με πολλούς απόντες και λίγους παρόντες.

(σ.σ. Αίσθηση προκάλεσε η συμπεριφορά της  νέας Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης να παίρνει θέση.... μπροστά-μπροστά και μόνη της ως επικεφαλής των ...τοπικών θεσμικών Οργάνων. Καλό είναι να θυμάται κάπου κάπου να χαμογελάει πάντως...)

Μεταξύ των παρόντων ήταν ο νέος Δήμαρχος Μύκης Κιούρτ Αχμέτ, Πρόεδρος των Επιμελητηρίων ΑΜΘ Στέλιος Μωραίτης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Ιρφάν Χατζηγκενέ, η Περιφερειακή σύμβουλος Ξάνθης Βάσω Παυλακάκης, ο (προτεινόμενος) νέος Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Δρεμσίδης εκπροσωπώντας τον νέο Δήμαρχο Στράτο Κοντό, ο γνωστός απόστρατος  των...  δημοσίων σχέσεων Σάκης Χατζηαντωνίου, ο νέος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αναστάσιος Ταρενίδης, Περιφερειακοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των αρχών και των ΜΜΕ κ.ά. 

Την βασιλόπιτα της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης, έκοψε μετά την πρωινή Πρωτοχρονιάτικη δοξολογία κι ενώ πολλοί νόμιζαν οτι αυτή θα γίνει στις...13.00!

Το φλουρί έπεσε στον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης που εκπροσωπήθηκε απο τον Νίκο Τσάβα.



 

Share this

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου