Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Με φαναράκια θα πλημμυρίσουν οι ουρανοί σε Ξάνθη, Καβάλα, Κομοτηνή, Δράμα και Αλεξανδρούπολη

Με φαναράκια θα πλημμυρίσει ο νυχτερινός ουρανός στην Ξάνθη, την Τρίτη 02/01, με την πόλη να υποδέχεται το 2024 με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό, εορταστικό event.

Πρόκειται για το γνωστό FANARAKIA CHRISTMAS EVENT που έρχεται και στην Ξάνθη και αλλά και πολλές ακόμη πόλεις στην Θράκη και την Μακεδονία.

«Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, στις 18:00 το απόγευμα, σας περιμένουμε στην Πλατεία Δημοκρατίας, στο καφέ Fratelli, για να γεμίσουμε με φαναράκια τον ουρανό της πόλης, την πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου που είναι η νύχτα των ευχών. Μουσικά shows, χριστουγεννιάτικα happenings καθώς και ανεπανάληπτα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά, θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη συμμετοχή» τονίζεται σε σχετικό κάλεσμα.

Η εκδήλωση με τα φαναράκια ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να γεμίσει με φαναράκια τον ουρανό της χώρας, την πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου που είναι η νύχτα των ευχών. Μουσικές συναυλίες, χριστουγεννιάτικες δράσεις καθώς και ανεπανάληπτα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά, θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη συμμετοχή.

Περιοχές περιοδείας:

Σπάρτη, Κόρινθος, Καρδίτσα, Γιαννιτσά, Λαμία, Βέροια, Γρεβενά, Αίγιο, Πτολεμαΐδα, Σαλαμίνα, Φλώρινα, Ναύπλιο, Ορεστιάδα, Κατερίνη, Πάτρα, Σέρρες, Καλάβρυτα, Δράμα, Λιβαδειά, Αγρίνιο, Καβάλα, Άρτα, Ελευθερούπολη, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Κηφισιά, Γλυφάδα, Κορυδαλλός, Περιστέρι, Ίλιον, Χαλάνδρι.

Περισσότερες πληροφορίες: https://happyelephantevents.weebly.com/christmas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου