Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Ανήμερα των γενεθλίων της η κηδεία της Αϊσέ στον Π. Ζυγό. Την "έκλαψε" όλη η Ελλάδα!

Η κηδεία της 19χρονης Αϊσε έγινε την Πέμπτη το μεσημέρι  στον Π. Ζυγό, ανήμερα των γενεθλίων της, τη μέρα δηλαδή που θα γινόταν 20 χρόνων και θα έσβηνε τα κεράκια στην τούρτα που είχαν ετοιμάσει φίλες της. χωρίς να της πουν το παραμικρό για να της κάνουν έκπληξη.

Αντί για γιορτή, όλοι ντύθηκαν στην Παλιό Ζυγό αλλά εκδηλώσεις συγκίνησης έγιναν και σε σχολεία. Αντί για χαμόγελα δάκρυα από όλους εκείνους που τη γνώριζαν και τη ζούσαν καθημερινά. 

Καταγγελία συγγενών και αμέτρητων φίλων της στον "Μ"

Η Αϊσέ Μας στο χώμα και ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος! Δικαιοσύνη για όλους! 

Ξάνθη: Ανήμερα των γενεθλίων της η κηδεία της νεαρής Αϊσέ που παρασύρθηκε από όχημα αστυνομικού [Βίντεο]
ΚΗΔΕΙΑ ΞΑΝΘΗ

Το μεσημέρι, στενοί συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας μαζεύτηκαν στο σπίτι που ζούσε. Η μητέρα της, που έμαθε πρώτη ότι η κόρη της χαροπάλευε μετά το τροχαίο, σε κατάσταση σοκ. Οι δικοί της άνθρωποι συντετριμμένοι. Οι γείτονες απαρηγόρητοι. Και κάπου εκεί και το αγαπημένο της σκυλάκι.... Να την "ψάχνει" κι αυτό με τον δικό του τρόπο....Ήταν η αγαπημένη του, ήταν το κομμάτι του εαυτού της για την Αϊσέ που κάθε μέρα βράδυ σχεδόν την πήγαινε για περίπατο. Και το μοιραίο βράδυ, που ήταν το τελευταίο της ζωής της...


ΚΗΔΕΙΑ ΞΑΝΘΗ
ΚΗΔΕΙΑ ΞΑΝΘΗ

Για την οικογένεια της 19χρονης, ο πόνος αυτές τις ώρες είναι ανείπωτος. Όποια και αν είναι η κατάληξη της έρευνας, η πληγή που άνοιξε στην ψυχή τους δεν πρόκειται γι' αυτούς να κλείσει ποτέ. 

Η Αϊσέ στο χώμα κι ο δράστης να κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτηματικά όχι μόνο της οικογένειας αλλά και σύσσωμης της κοινής γνώμης. 

Ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα, με στόχους που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ....

Το "θέατρο" του αστυνομικού

Όλοι ζητούν πλέον να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες της τραγωδίας και στις κινήσεις του αστυνομικού, που μέχρι σήμερα δεν έχει συλληφθεί. Απέφυγε το αυτόφωρο και πλέον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή, με τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί.

Οι συγγενείς της Αϊσε ζητούν να γίνει έρευνα για να διαπιστωθούν οι λόγοι που ο αστυνομικός μετά την παράσυραση, δήλωνε σε όλους αυτόπτης μάρτυρας.

Κάποιοι εκτιμούν πως ήθελε να αποφύγει το αλκοτέστ. Άλλοι θεωρούν πως ήθελε να κερδίσει χρόνο για να συσκοτίσει πλήρως τις συνθήκες του τροχαίου και να "παραπλανήσει" και την υπηρεσία του ακόμη! 

Ξάνθη: Ανήμερα των γενεθλίων της η κηδεία της νεαρής Αϊσέ που παρασύρθηκε από όχημα αστυνομικού [Βίντεο] - εικόνα 6

Οι κινήσεις μάλιστα του αστυνομικού μέχρι ένα σημείο απέδωσαν, αφού μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τις συνθήκες της παράσυρσης. Όταν έφτασαν στο σημείο συνάδελφοι του αστυνομικού, θεώρησαν πως βρίσκονταν μπροστά σε τροχαίο με εγκατάλειψη. 

Ο 34χρονος δήλωνε περαστικός και κανείς τότε δεν σκέφτηκε να κοιτάξει το αυτοκίνητό του μέχρι που άρχισε να... οργιάζει το fb και παράλληλα ο "Μαχητής" να δέχεται μηνύματα....

"Θέλουμε Δικαιοσύνη"

Η κοπέλα παρασύρθηκε λίγα μέτρα από το σπίτι που έμενε και είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της. Υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν ήταν σε θέση να μιλήσει για τις συνθήκες του τραυματισμού της.

Ο 34χρονος αστυνομικός, που όπως ισχυρίζεται  ειδοποίησε ασθενοφόρο, επέστρεψε αμέσως μετά στο σπίτι του, προσπαθώντας προφανώς να περάσει το 48ωρο.

Παραδόθηκε δυο μέρες μετά, χωρίς, όπως λένε συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας, να μπει έστω μια φορά στη διαδικασία να τους τηλεφωνήσει για μία συγγνώμη και μια τυπική ερώτηση για την πορεία της υγείας της.

Ο 34χρονος αστυνομικός έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ για τις συνθήκες του τροχαίου και τις κινήσεις που έκανε πριν από οκτώ 24ωρα. 

Ενώ όπως αποκάλυψε ο Πάνος Παπαδόπουλος απο την ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, "ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου όχι μόνο είναι ενήμερος, αλλά ζήτησε να γίνουν τάχιστα όλες οι διαδικασίες" 

 Δεν είναι λοιπόν αίτημα.... αλλά απαίτηση όλων!

Να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να μην μείνει καμία σκιά γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το τραγικό δυστύχημα ζητούν συγγενείς και φίλοι.

Σε σχετικό διαδικτυακό κάλεσμα την ημέρα της Κηδείας της (Πέμπτη 14/12/2023 τονίζονται τα εξής:

«Σήμερα είπαμε το τελευταίο αντίο στο αγγελούδι μας. Ο πόνος μας είναι μεγάλος. Είναι ημέρα πένθους για εμάς. Δεν υπάρχουν λέξεις για να μπορέσουν να περιγράψουν αυτό που νιώθουμε. Θερμή παράκληση, όποιος γνωρίζει το παραμικρό ας επικοινωνήσει μαζί μας ώστε η υπόθεση να διαλευκανθεί. Να ησυχάσει η ψυχή της. Κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη για μας».

Στον αστυνομικό, που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια αλλά ειδικά όταν είσαι αστυνομικός, μένεις στον τόπο του ατυχήματος, ομολογείς ότι εσύ ήσουν ο οδηγός και ανακρίνεσαι όπως κάθε απλός πολίτης. 

Συγκινούν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ

 



Στο μεταξύ το δικό τους συγκινητικό μήνυμα για τον άδικο χαμό της 19χρονης Αϊσέ έστειλαν μαθητές από το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης.

Στη μνήμη της αδικοχαμένης Αϊσέ, οι μαθητές των τμημάτων ΒΥ2, ΒΥ3 σχημάτισαν με τις τσάντες τους το όνομά της στην αυλή του σχολείου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου