Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. "Παράνομη" Παιδική χαρά "έστησαν" Τσέπελης κσι Αφεντούλης Τσακιρίδης μέσα σε μια μέρα! (φωτο)

 

*Αντιπολίτευση δεν έχει ο Δήμος Ξάνθης....! Κατανοητό πλέον...!   Αστυνομία (να παρέμβει επί  τόπου να τους σταματήσει και να ενημερώσει τα αρμόδια όργανα) και Εισαγγελείς φυσικά, δεν έχει αυτή πόλη; Μήπως υπάρχει το κράτος ... Τσέπελη και "στήνονται" παιδικές χαρές μέσα σε ... λίγες ώρες;!!! Χωρίς καμιά τεχνική μελέτη και φυσικά την εκ του Νόμου πιστοποίηση;   Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο; Κι αν σκοτωθεί ένα παιδάκι; Κι αν γίνει ένα ατύχημα; Κράτος, κράτος, είσαι εδώ;

 

Είναι γνωστό ότι αυτήν την ώρα όλες σχεδόν οι Παιδικές χαρές της πόλης δεν έχουν πιστοποιήσει και λειτουργούν παράνομα χωρίς να μιλάει κανείς....

Ωστόσο αυτό που ζήσαμε χτες είναι άνευ προηγουμένου για Δήμο σε όλη την Ελλάδα, αφού ο Τσέπελης "στήνει" χωρίς καμιά τεχνική μελέτη, γράφοντας τους Νόμους και τα πάντα στα υποδήματά  του....παιδική χαρά στο Λημνίο μέσα σε ... λίγες ώρες!!!

Αγνοώντας τους κινδύνους, τους Εισαγγελείς,την Αστυνομία και τους πάντες!!!  Μόνο που εμείς πήγαμε εκεί χθες Τρίτη στις 18.30 η ώρα περίπου και τους ...πιάσαμε επ΄αυτοφόρω! Με τους εργάτες να μας λένε ότι πήγανε εκεί να...καθαρίσουν την περιοχή από τα σκουπίδια!!! 

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κάτοικοι που τα είδαν μας ενημέρωσαν αμέσωςς, πήγαμε εκεί και πιάσαμε τους εργάτες επ' αυτοφόρω χθες Πέμπτη στις 18.39-18.45 να δουλεύουν...στήνοντας τα "παιχνίδια"!!! Και φυσικά πήγαμε εκεί και τους...καταγράψαμε με την κάμερα!!! 

Δείτε απλά τις φωτογραφίες και τα ντοκουμέντα!!! "Παιδική χαρά" μέσα σε .... λίγες ώρες!!! Αυτό που δεν έκανε επί 4 χρόνια, γιατί ο Νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός στον τομέα αυτό για την προστασία των παιδιών!!! 

Την ώρα λοιπόν που οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι Ξάνθης προφανώς πήγαν κάπου και μιλούσανε.... εμείς τους πιάσαμε επ΄' αυτοφόρω!!!! Εισαγγελέας; Αστυνομία; Στράτος Κοντός; Σάββας Μελισσόοπυλος; "Μπροστά"; Δημαρχόπουλοι; Λαϊκή Συσπείρωση; Πασχάλης Λύρατζης; Ανέστης Αντωνιάδης; Σταυρακάρας; Γιώργος Χατζηθοδώρου;;! 

Δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο!!! "Παίζουν" με τις ζωές των παιδιών!

(σ.σ. Αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα Ξάνθης, αστυνομικέ διευθυντά Πασχάλη Γιώρη, "πασάμ..." όπως σε αποκαλεί ο Δήμαρχος Τσέπελης, Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, Επόπτη Εργασίας (σ.σ. Γιατί δούλευαν πρωί απόγευμα οι εργάτες για να στήνουν...) κλπ Και θέλουμε επίσης να σας επιστήσουμε την προσοχή για παρακάτω...!

Αν μας στείλουνε κανέναν..... Ρομά ή.... Καρατίστα, ή ....μπράβο κλπ για την ατομική μας προστασία αλλά και την προστασία του Μαχητή και του Next tv. Οι άνθρωποι εκτός από το ότι παρανομούν αδίστακτα, είναι και επικίνδυνοι! Παιδική χαρά μέσα σε λίγες ώρες!  Βρείτε μας έναν Δήμο σε όλη την Ελλάδα που να συμβαίνει αυτό..... Σε λίγες ώρες να στήνεται....παιδική χαρά με παιχνίδια!!! Μια βδομάδα πριν τις εκλογές και χωρίς την εκ Νόμου πιστοποίηση;! Π. Π)




 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου