Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Κώστα Τσεγγελίδη, Μιχάλη Τσέπελη και 16 νέα ονόματα έδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός.

*Γιάννης Παπαχρόνης για έντιμη παραίτηση Κώστα Τσεγγελίδη που πέταξε την αντιμισθία στο πρόσωπο Τσέπελη:  Για να δούμε τώρα αργυρώνητα “παπαγαλάκια” πως θα το διαχειριστείτε επικοινωνιακά προς όφελος του Δημάρχου! (Αύγουστος 2021)

 


Στη δημοσιότητα έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, Στράτος Κοντός 19 νέα ονόματα υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του

Μεταξύ αυτών μάλιστα είναι και τα ονόματα του πρώην Ειδικού συμβούλου του Τσέπελη, Κώστα Τσεγγελίδη που παραιτήθηκε από την έμμισθη θέση του, διότι "δεν μπορούσε να πληρώνεται" χωρίς να...προσφέρει στο Δήμο Ξάνθης και στο αντικείμενό του (Τουρισμός), αλλά και ο δραστήριος Πρόεδρος των "Βατράχων" Μιχάλης Τσέπελης!! 


 Σημειώνεται ότι η  γνωστοποίηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Η Ξάνθη Αλλιώς» γίνεται τμηματικά, καθώς ήδη έχουν ανακοινωθεί 65 άλλοι υποψήφιοι τις προηγούμενες ημέρες. 

«Η δύναμη της παράταξης μας είναι οι ενεργοί πολίτες της Ξάνθης. Άνθρωποι με δεξιότητες, αποφασισμένοι να αποδείξουν πως μπορούν να προσφέρουν σημαντικό έργο στην πόλη μας. Με μοναδικό κριτήριο την αγάπη για την Ξάνθη μας. Για μια Ξάνθη Αλλιώς» τονίζεται σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα του υποψήφιου Δήμαρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού.

17 νέα ονόματα υποψηφίων ανακοίνωσε ο Στράτος Κοντός

17 νέα ονόματα υποψηφίων ανακοίνωσε ο Στράτος Κοντός

17 νέα ονόματα υποψηφίων ανακοίνωσε ο Στράτος Κοντός

-Και κατεβαίνουν  τώρα (ο Παπαχρόνης με τους...Παπαχρόνηδες) υποψήφιοι με τον Τσέπελη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου