Σάββατο 29 Απριλίου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Γιάννης Λάλας, -ο ένας αδελφός, ο φερόμενος ως δολοφόνος του Καραϊβά, προθεσμία για να απολογηθούν!


Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία ο Γιάννης Λάλας την φωτογραφία του οποίου δημοσιεύει η «Ζούγκλα», φέρεται να είναι ο άνθρωπος που πάτησε 13 φορές την σκανδάλη και σκότωσε τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ.

Η σύλληψη του Γιάννη Λάλλα, ενός εκ των δύο αδελφών που συνελήφθησαν την Παρασκευή 28 Απριλίου για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ πραγματοποιήθηκε στις τρείς το απομεσήμερο στον Νέο Βουτζά. Ο ίδιος όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς βγήκε από το σπίτι του και παραδόθηκε ήσυχα.

Παράλληλα το Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ συλλάμβανε στα γραφεία καθαρισμού στη Νίκαια τον μεγάλο αδελφό του Γιάννη, τον Στράτο, 48 ετών. Σύμφωνα με τα μαγνητοσκοπημένα στοιχεία που έχουν προκύψει από εκατοντάδες κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή του Αλίμου όπου δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος, προκύπτει πώς ο αναβάτης της μηχανής που καθόταν πίσω και είχε στα χέρια του το πιστόλι με τον σιγαστήρα που είναι και το όπλο του εγκλήματος ήταν ο Γιάννης Λάλας. Από το ανακριτικό υλικό προκύπτει δε, πώς ο οδηγός του λευκού βαν που συνόδευε την μηχανή των φυσικών δολοφόνων, ήταν ο Στράτος Λάλας.

Το φερόμενο βανάκι

Το Ανθρωποκτονιών κατέληξε να ταυτοποιήσει την εμπλοκή των αδελφών Λάλα στην δολοφονία από τον εντοπισμό του λευκού βαν στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Το βαν αυτό έφερε στην καρότσα του την διεύθυνση της εταιρίας καθαρισμού ιδιοκτήτρια της οποίας είναι η σύζυγός του Στράτου Λάλα και η οποία είναι αλβανικής καταγωγής. Από τον έλεγχο επί του μαγνητοσκοπημένου υλικού προέκυψε πώς καμία πολυκατοικία στην γειτονική προς την κατοικία του Καραϊβαζ στην περιοχή δεν διατηρούσε συμβόλαιο καθαρισμού με την εταιρεία της συζύγου του Στράτου Λάλα. Μήνες μετά, το Ανθρωποκτονιών έστειλε μία ομάδα αστυνομικών που προφασίστηκαν οικονομικό έλεγχο. Το σύνολο των υπαλλήλων της εταιρείας καθώς και ο Στράτος Λάλας ανακρίθηκαν.

Προέκυψε μόνον πώς την επίμαχη ημέρα της δολοφονίας κανένας υπάλληλος της εταιρείας δεν οδήγησε το βαν εκείνο το εικοσιτετράωρο. Ο μόνος που θα μπορούσε να το οδηγήσει εκ των πραγμάτων ήταν ο Στράτος Λάλας.

Σημειώνεται οτι οι δράστες οδηγήθηκαν το Σάββατο στον ανακριτική αλλά πήραν προθεσμία να απολογηθούν για την Τετάρτη 3 Μαίου 2023. 

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου