Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Νεκρός και ο 46χρονος Έλληνας οδηγός του Ι.Χ. – Είναι απ΄ την Αλεξανδρούπολη – Έξι συνολικά οι νεκροί

Νεκρός είναι τελικά και ο 46χρονος Έλληνας οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς την Αλεξανδρούπολη, όταν έπεσε πάνω του το AUDI A4 που κινούναν στο αντίθετο ρεύμα και μετέφερε συνολικά 11 άτομα, διακινητή και λαθρομετανάστες.

Συνολικά 6 οι νεκροί, φόβοι ότι θα αυξηθούν και άλλο

Οι νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Εγνατία Οδό, έφτασαν συνολικά τους 6, αφού ένας ακόμα λαθρομετανάστης υπέκυψε στα τραύματα του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκαν συνολικά 12 άτομα, αρχικά 4 νεκροί και οι υπόλοιποι σοβαρά τραυματίες.

Μάλιστα εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα ανέβει περισσότερο, αφού από τους υπόλοιπους 6 τραυματίες που επίσης διακομίσθηκαν στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μόνο οι δύο δείχνουν να μην κινδυνεύει η ζωή τους. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό, ότι η Πυροσβεστική Αλεξανδρούπολης που μετέβη στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε από την Αστυνομία, έανε αρκετή ώρα να απεγκλωβίσει νεκρούς κα τραυματίες από τα δύο οχήματα που είχαν παραμορφωθεί από την σφοδρή μετωπική σύγκρουση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου