Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΛΙΔΗ! Κίνδυνος να «κλείσει» και η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης!


-Αν μετά το Πάσχα παραιτηθεί -μετά τους Βασίλη Παπαδόπουλο, Ανέστη Παρτσαλίδη- και ο ένας εκ των δυο παθολόγων που έχουν απομείνει! Κινδυνεύει πλέον με κλείσιμο και η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ «Μ», Σήκω Κώστα Μητσοτάκη να τους δεις!

 

-Σήκω Κώστα Μητσοτάκη να τους δεις… Τι Νοσοκομειάρα θεμελίωσες για τους Ξανθιώτες και πως το «κατάντησαν» σήμερα... Με Κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία Υπουργό Υγείας τον Πλεύρη και αντιπρόεδρο του Δ.Σ. τον αιώνιο «πολιτευτή» Κώστα Τριανταφυλλίδη!

Την αποκάλυψη ότι μετά το Πάσχα ενδέχεται να χειροτερέψει η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και υπάρχει άμεσος κίνδυνος να κλείσει και η Παθολογική Κλινική του, έκανε χθες μιλώντας στην «Ανοιχτή γραμμή» του Next tv και στον Πάνο Παπαδόπουλο ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Ξάνθης Φώτης Καραλίδης.

Μάλιστα όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά, ενώ ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Άγγελος Μπεμπεκίδης που νοσηλεύονταν σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης υπό κανονικές συνθήκες, έπρεπε να μεταφερθεί στο Γεν. Νοσοκομείο Ξάνθης τελικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας!!!

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης που επί θητείας του το γραφείο του ήταν γεμάτο από κόσμο και απλούς πολίτες, ενώ τώρα... «ψάχνουν» να βρουν οι Ξανθιώτες τους πολιτικούς εκπροσώπους τους αφού είναι άφαντοι από τα πολιτικά τους γραφεία...

Μετά τις παραιτήσεις τόσο του πρώην Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ξάνθης Βασίλη Παπαδόπουλου αλλά και του εξαιρετικού παθολόγου γιατρού Ανέστη Παρτσαλίδη -γιού του Θεόφιλου και αδελφού της Δέσποινας- που λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο Γεν. Νοσοκομείο Ξάνθης αποχώρησαν, υπάρχει κίνδυνος να παραιτηθεί και ένας από τους δυο εναπομείναντες παθολόγους γιατρούς και να μείνει μόνο... μία γυναίκα παθολόγος γιατρός!

Οπότε και γεννάται το ερώτημα, ποιος θα κάνει τις εφημερίες και πως μπορεί να λειτουργήσει η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης που κάποτε μαζί με την Χειρουργική Κλινική και όχι μόνο, ήταν πρότυπα για όλα τα δημόσια νοσοκομεία;

 

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΛΙΔΗΣ: ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ
ΕΝΩ Η ΞΑΝΘΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΡΕΙΣ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!


Για να καταλήξει ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Φώτης Καραλίδης –καταπέλτης κυριολεκτικά με την επισήμανση ότι, «αυτήν την 4ετία ενώ η Ξάνθη διέθετε τρεις υγειονομικούς βουλευτές, τον Κυβερνητικό βουλευτή και ιδιώτη γιατρό Σπύρο Τσιλιγγίρη, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και φαρμακοποιό Χουσείν Ζεϊμπέκ και τον γιατρό Μπαράν Μπουρχάν, δεν έκαναν τίποτα –και ιδίως ο πρώτος- με αποτέλεσμα το Νοσοκομείο Ξάνθης να κινδυνεύει να μετατραπεί σε Κέντρο Υγείας, ελλείψει γιατρών αλλά και νοσηλευτικού προσωπικού!!!

 

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ  Ο ΑΙΩΝΙΟΣ «ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ» ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ!


Όπως μάλιστα επισημάνθηκε στην εκπομπή, πλην της διοικήτριας του Νοσοκομείου Ξάνθης που στο κάτω κάτω της γραφής είναι διορισμένη από τον Υπουργό και στην ουσία λογοδοτεί στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης με έδρα την Θεσσαλονίκη, απορίας άξιον είναι η σοβαρή ευθύνη και εγκληματική σιωπή του λογιστή και αντιπροέδρου του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης Κώστα Τριανταφυλλίδη που σε κάθε προεκλογική περίοδο το «παίζει» πολιτευτής της... ΝΔ. και διεκδικεί δήθεν θέση στο ψηφοδέλτιο.

-Ενώ στην πραγματικότητα, ούτε καν ο Μέτιος το θέλει για υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Ξάνθης, λόγω της απραξίας του και της μικρής εμβέλειάς του...

Κι όμως αυτός ο κύριος, είναι ο... «άλαλος» Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης! Και υπεύθυνος για το σημερινό «χάλι» του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης!

-Σήκω Κώστα Μητσοτάκη να τους δεις… Τι Νοσοκομειάρα θεμελίωσες για τους Ξανθιώτες και πως το «κατάντησαν» σήμερα... Με Κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία Υπουργό Υγείας τον Πλεύρη και αντιπρόεδρο του Δ.Σ. τον αιώνιο «πολιτευτή» Κώστα Τριανταφυλλίδη!

*Από το    ΜΑΧΗΤΗ Θράκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου