Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Θερμή υποδοχή στον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου σε Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα -Αποκλειστικές φώτο

 *Καυτές ερωτήσεις από τον γνωστό δημοσιογράφο Μπάμπη Ελληνίδη, παλιό γνώριμο και φίλο του Προέδρου. 











 

Στην Ξάνθη το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά και στην Καβάλα το απόγευμα του Σάββατου 17 Δεκεμβρίου  βρέθηκε  ο πρόεδρος της «Πατριωτικής Ένωσης» Προδρόμος Εμφιετζόγλου, παρουσιάζοντας στους πολίτες της Καβάλας τις προτάσεις του νεοϊδρυθέντος κόμματος.

Μάλιστα ο Πρόεδρος της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Πρόδρομος Εμφιετζόλου δεν έκρυψε την συγκίνηση και χαρά του για την πρόοδο του Next tv και το συνεχάρη για την άποψη απευθείας μετάδοση της ομιλίας του.

ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ  ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

Στο επίκεντρο της ομιλίας του Πρόδρομου Εμφιετζόλου βρέθηκαν θέματα όπως η ακρίβεια, το δημογραφικό και η ενέργεια ενώ καυστικός στις ερωτήσεις του ήταν ο δημοσιογράφος Μπάμπης Ελληνίδης που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος της “Πατριωτικής Ένωσης”, παράλληλα, έκανε αναφορά και στον βασικό στόχο της “Πατριωτικής Ένωσης” που αφορά την χώρα μας και η οποία θα μπορεί να υπερασπίζεται τα εθνικά της συμφέροντα και να προσφέρει στις νεότερες γενιές την ευκαιρία να φτιάξουν τη ζωή τους εδώ υπό σωστές συνθήκες.

«Η Πανελλήνια Πατριωτική Κίνηση είναι ένα κίνημα που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως ιδεολογικής κατεύθυνσης και τους καλεί να συνασπιστούν σε αυτό» τόνισε ο κ. Εμφιετζόγλου, ενώ επεσήμανε πως «σκοπός του είναι η προάσπιση των δικαίων και των συμφερόντων της Πατρίδας μας, και του Ελληνικού Λαού».

Βάλτε μας στη Βουλή τόνισε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στο κόσμο και ζήτησε την ψήφο του τονίζοντας με νόημα, "Βάλτε μας στη Βουλή, εμείς δεν θα χαριστούμε σε κανέναν...!"

Κι ένα παραπολιτικό:

Κι ένα παραπολιτικά. Ερώτηση του Πρόδρομου στον Πάνο Παπαδόπουλο τον οποίο και συνάντησε στο δρόμο, έξω απο το "Μ" στην οδό Στογιαννίδη.

 "Ποιο είναι το "μυστικό" σου και δεν έχει αλλάξει καθόλου στα 20 χρόνια που σε γνωρίζω;  Πρόεδρε,  τα ατέρμονα όνειρά μου....", η απάντηση του τελευταίου. 

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου εγκαινίασε τα νέα γραφεία 

της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ στη Δράμα. 

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής επίσκεψη του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στη Δράμα όπου εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο της "Πατριωτικής Ένωσης". Απ' όπου και η φωτογραφία που βλέπετε..

Και στην Καβάλα ο πρόεδρος της “Πατριωτικής Ένωσης”

Στην πόλη της Καβάλας βρέθηκε το απόγευμα του Σάββατου 17 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της «Πατριωτικής Ένωσης» Προδρόμος Εμφιετζόγλου, παρουσιάζοντας στους πολίτες της Καβάλας τις προτάσεις του νεοϊδρυθέντος κόμματος.

«Η Πανελλήνια Πατριωτική Κίνηση είναι ένα κίνημα που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως ιδεολογικής κατεύθυνσης και τους καλεί να συνασπιστούν σε αυτό» τόνισε ο κ. Εμφιετζόγλου, ενώ επεσήμανε πως «σκοπός του είναι η προάσπιση των δικαίων και των συμφερόντων της Πατρίδας μας, και του Ελληνικού Λαού» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου