Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

  Περιοδεία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στην ΑΜΘ, μιλάει στο ΕΒΕ Ξάνθης σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 (ώρα 13.00)

 *Εγκαινίασε παρουσία πολύ κόσμου χθες Παρασκευή στη Δράμα, τα νέα γραφεία της Πατριωτικής Ένωσης και μίλησε στο εκεί Εργατικό Κέντρο!

Περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία πραγματοποιεί  από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Πρώτος σταθμός στην περιοδεία ήταν η Δράμα, όπου χθες  Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε  τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Πατριωτικής Ένωσης στην πόλη, στις 6:30 μμ, στην οδό Ηπείρου 7, ενώ στις 7:30 μμ και ακολούθησε  ομιλία του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στο Εργατικό Κέντρο Δράμας, στην οδό Ηπείρου 4.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου (σήμερα) ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου θα βρίσκεται στην Ξάνθη, και θα μιλήσει  στη 13:00 μμ στο Επιμελητήριο Ξάνθης. 

Στις 7:00 μμ της ίδιας ημέρας ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης θα βρίσκεται στην Καβάλα προκειμένου να μιλήσει στο Ξενοδοχείο Galaxy.

Η Περιοδεία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, στη 1:00 μμ, με την ομιλία του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στις Σέρρες, στο ξενοδοχείο Φίλιππος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου