Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στις παραλίες του Δήμου Αβδήρων




Διακοπές υδροδότησης εφαρμόζονται αυτές τις μέρες στις περιοχές των Παραλιών Αβδήρων, Μάνδρας και Μυρωδάτου και Σκάλας Αβδήρων
Διακοπές υδροδότησης εφαρμόζονται αυτές τις μέρες στις περιοχές των Παραλιών Αβδήρων, Μάνδρας και Μυρωδάτου και Σκάλας Αβδήρων με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται πολλοί άνθρωποι! Πιο συγκεκριμένα ,από το πρωί της Πέμπτης δεν υπήρχε μεγάλη πίεση νερού ,ενώ από το απόγευμα της ίδιας μέρας  μέχρι και μεσημβρινές ώρες Παρασκευής, δεν υπήρχε καθόλου νερού στις παραπάνω περιοχές!
Σε επικοινωνία που είχαμε με τη ΔΕΥΑ Αβδήρων προκειμένου να υπάρχει πιο έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση, τόνισαν πως τα ποσοστά κατανάλωσης νερού έχουν αυξηθεί ραγδαία σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές .Κατά συνέπεια, δεν επαρκεί η ποσότητα πόσιμου νερού για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν.
Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζουν και οι παρούσες καιρικές συνθήκες ,αφού η θερμοκρασία ξεπερνά τους 38°C.
Από την άλλη, ο κεντρικός αγωγός νερού στα Άβδηρα έχει διαρροή και από το πρωϊ της Παρασκευής είναι συνεργεία εκεί προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη. Για το παραπάνω θέμα μίλησε στην ανοιχτή γραμμή και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου