Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Δηλώσεις πολιτικών προσώπων της Ξάνθης για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου


Μαζικά προσέρχεται ο κόσμος στις κάλπες μετά τις 3 το μεσημέρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε από διάφορα εκλογικά τμήματα.
Ο κόσμος αφήνει τις «παραλίες» και προσέρχεται στις κάλπες με την κίνηση ιδιαίτερα αυξημένα, παρά τις αρχικές απαισιόδοξες πρωϊνές προβλέψεις…
Την αισιοδοξία τους για θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά και άνετη πλειοψηφία εξέφρασαν με δηλώσεις τους στο Next tv ο  Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης (σ.σ. Μίλησε για 15% διαφορά!), ενώ ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης μίλησε για θριαμβευτικό για την Νέα Δημοκρατία αποτέλεσμα και για άνετη αυτοδυναμία.
Αισιόδοξοι ότι το ΚΙΝΑΛ θα πάρει την μια έδρα στο Νομό Ξάνθης εμφανίστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του Ανέστης Αντωνιάδης και Φώτης Καραλίδης, ενώ αισιόδοξος για πολιτική… «ανατροπή» των δημοσκοπήσεων εμφανίστηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου που ψήφισε στο 5ο δημοτικό σχολείο Ξάνθης μαζί με τις δυο υποψήφιες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Μπεζιάτ Βαλεντίνα και Χριστίνα Ρούτση.
Σημειώνεται ότι στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, δικαστικός αντιπρόσωπος ήταν ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και δικηγόρος Θανάσης Ξυνίδης γεγονός που σχολιάστηκε με χιούρορ απο τον πρώτο
Συνοδευόμενη απο τον Μπάμπη Ευστρατίου ψήφισε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Μαρίνα Παυλίδου στο ίδιο εκλογικό κέντρο με τον Μιχάλη Αμοιρίδη...
Απο τη Θάσο επέστρεψε στις 16.30 ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Λεύκιππου Ξάνθης Ματθαίος Σαββίδης  για να ασκήσει το εκλογικό του κέντρο, ενώ το μεσημέρι ψήφισε και ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός που σήμερα είχε τα 40 του πεθερού του. 
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, δεν υπήρχε αθρόα προσέλευση ψηφοφόρων από την Τουρκία ενώ στο Δροσερό εμφανίστηκαν δυστυχώς και πάλι τα γνωστά φαινόμενα με τον αντιδήμαρχο Χασάν Ογλού Φερτούν μάλιστα να αγωνίζεται στο…πλευρό του Φανουράκη αυτήν τη φορά υπέρ συγκεκριμένου υποψήφιου, αλλά και την έντονη δραστηριότητα υποστηριχτών του υφυπουργού Οικονομικών Στάθη Γιαννακίδη.
Αίσθηση πάντως προκάλεσε για μια ακόμη φορά το θράσος του δημοτικού συμβούλου του Τσέπελη ακόμη και σήμερα Κυριακή 7 Ιουλίου να ζητεί …σταυρούς υπέρ του «εκλεκτού» του υποψήφιου βουλευτή Ξάνθης (από το χώρο της Ν.Δ) κατά παράβαση της εκλογικής Νομοθεσίας αλλά και κανόνων που αφορούν το ίδιο το δημοκρατικό πολίτευμα.
Είναι εμφανές ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θεωρεί ότι τυγχάνει μιας «ιδιότυπης» ασυλίας από παντού, το κύριο ερώτημα όμως είναι ποιοι τον «καλύπτουν»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου