Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Σαλτούρος: Η Ν.Δ. δεν είναι "μαγαζί" κανενός!




Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παρεχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου, στο Next tv Θράκης - Μακεδονίας, ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Ξάνθης Δημήτρης Σαλτούρος.
Ο κος Σαλτούρος απάντησε εκ νέου για την επίθεση που δέχθηκε από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας προσβλητική τη σχετική ανακοίνωση, την οποία όμως καταλόγισε σε ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με υπεροψία και με συγκεκριμένους στόχους.
Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. μίλησε για την αλλαγή πλεύσης της κομματικής του πεποίθησης, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι "μαγαζί" κανενός. Αναφέρθηκε στη συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, στα πολιτικά χτυπήματα που δέχεται "κάτω από τη μέση", τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ανάγκη διεύρυνσης, η ανάγκη συστράτευσης, η ανάγκη ενότητας όλων των υγιών δυνάμεων στη κοινή προσπάθεια του λαού μας πρέπει να μας βρει εκεί ενωμένους και μακριά από μικροψυχίες.
Σε ότι αφορά την εμπλοκή του Τουρκικού Προξενείου στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο κος Σαλτούρος, επεσήμανε ότι εάν εκλεγεί θα είναι Βουλευτής όλων, Χριστιανών και Μουσουλμάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου