Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Και ο Δημήτρης Αντώνογλου! «Αποχώρησε» από την παράταξη Τσέπελη, κατεβαίνει υποψήφιος με τον Στράτο Κοντό!

*Είχε πάρει περίπου 500 ψήφους το 2019 και εκλέχθηκε στην Τοπική Κοινότητα Ξάνθης με την παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ για το ΑΥΡΙΟ» ! Τι ανέφερε στην λιτή επιστολή αποχώρησής του!

 

Είχε πάρει στις δημοτικές εκλογές του 2019, ως υποψήφιος της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» του Τσέπελη στη Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης, 500 περίπου ψήφους και εκλέχθηκε μέλος στο Δ.Σ. της Τοπικής Κοινότητας Ξάνθης, είναι δάσκαλος παραδοσιακών χορών και το κυριότερο...!

Είναι από τα καλύτερα παιδιά της «πιάτσας» όπως λέει κι ο λαός. Μάλιστα είναι βασικό στέλεχος και στα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ που διοργανώνονται στη Σταυρούπολη.

 


ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΣEΠΕΛΗ!

Ο λόγος για τον τρομερό Δημήτρη Αντώνογλου που με προσωπική επιστολή που κατέθεσε πριν 10 μέρες περίπου, στον ίδιο προσωπικά τον Δήμαρχο Τσέπελη τα παρακάτω, λιτά και καθαρά:

«Με την παρούσα επιστολή, δηλώνω την αποχώρηση μου από τη δημοτική παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» με επικεφαλής τον κ. Εμμανουήλ Τσέπελη.

Με την απόφασή μου αυτή ωστόσο παραμένω στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας της Ξάνθης ως ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος, όπως ακριβώς προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις και τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αντωνογλου Δημήτριος

Ανεξάρτητος Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Ξανθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου