Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Η απάντηση του "Μ" στην Thrakisport για την υποψηφιότητα του Τάσου Ταρενίδη με τον Στράτο Κοντό.


 *Από τις 15 Μαίου 2023 έχει επίσημα ανακοινώσει την κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ο Στράτος Κοντός, φίλοι της Thrakisport

Ο καλός δημοσιογράφος Γιάννης Παπαδόπουλος στις 4 Ιουνίου 2023 δημοσίευσε το παρακάτω παρα-αθλητικό-παραπολιτικό σχόλιο: 


"Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Ξανθη θα είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μαχητής» ο δραστήριος πρόεδρος της Αναγέννησης Θαλασσιάς Τάσος Ταρενίδης.

Φαρμακοποιός στο επάγγελμα και «εξαιρετικός σε όλα με όλα τα χαρίσματα της Μητέρας του Δέσποινας», όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ταρενίδης (αριστερα στη φωτο με τον παραγοτα της Ελπιδας Σαπών Μπασδάνη απο παλιο αγωνα μεταξυ των δυο ομάδων στη Γ’ Εθνικη) θα κατέβει υποψήφιος «με τον νεαρό Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό».

Δεδομένου ότι ο «Μαχητής» ως εφημερίδα έχει αναλάβει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέσο ενημέρωσης της Ξάνθης την προβολή της υποψηφιότητας Κοντου, η οποία επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, θα πρέπει να θεωρείται έγκυρη η είδηση που μετέφερε το Σάββατο η παραπολιτική στήλη της εφημερίδας.

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "Μ" ΣΤΗ ThrakiSport

Η υποψηφιότητα του Στράτου Κοντού για το Δήμο Ξάνθης έχει ανακοινωθεί επίσημα από τον ίδιο τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης στις 16 Μαίου 2023 με επίσημη ανακοίνωση διακήρυξη σε όλα τα ΜΜΕ του Νομού Ξάνθης  Και όχι μόνο μόνο στο "Μ".

Στην επίσημη λοιπόν συγκεκριμένη ανακοίνωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός μεταξύ άλλων αναφέρει τα παρακάτω:

Επίσημη πρώτη δήλωση του ο Στράτος Κοντός ανέφερε λοιπόν μεταξύ άλλων: 

Φίλες και φίλοι,

Σήμερα, έχοντας αφουγκραστεί πλήρως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας είμαι αποφασισμένος να εργαστώ σκληρά για ένα καλύτερο αύριο με όχημα την εμπιστοσύνη σας και εργαλεία τις αξίες της Αυτοδιοίκησης. Να δουλέψω για να ανταποδώσω στην Ξάνθη μας όσα μου προσέφερε. Για να γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια και να επανέλθει στην θέση που της αξίζει. 

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να σας ανακοινώσω επίσημα ότι στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 θα ηγούμαι ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, ενός αδέσμευτου και πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου άξιων συμπολιτών μας που διακατέχονται από άδολη αγάπη για τον τόπο μας και συμμερίζονται την αναγκαιότητα να κάνει αυτός το πολυπόθητο άλμα προς το μέλλον. Να αφήσει πίσω όσα τον κρατούν στο παρελθόν.

Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω τους πολύτιμους συνεργάτες που θα πλαισιώσουν αυτό το εγχείρημα καθώς και το προγραμματικό πλαίσιο που το συνοδεύει.

Μόνη δύναμη για να πολλαπλασιαστεί αυτό το μήνυμα είναι η δική σας στήριξη. Η δική σας συμμετοχή. Το δικό σας όραμα. Σας καλώ όλους να δώσετε το παρόν και να αγκαλιάσετε αυτή τη νέα προσπάθεια, ζητώντας σας να αφοσιωθούμε όλοι μαζί με όρεξη, αποφασιστικότητα, ανιδιοτέλεια και πάνω απ΄όλα τιμιότητα σε αυτόν τον αγώνα, για εμάς και τα παιδιά μας. 

Με εκτίμηση,

Στράτος Κοντός

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης»

15 Μαίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου