Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Η φωτογραφία της Γεύσης με τον Μιχάλη Αμοιρίδη αφιερωμένη στον... Πάντζο... Παπαδόπουλο!

*Ως νέο μέλος στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ πλέον η Γεύση Τουλουμίδου, απαίτησε και κατάφερε να λύσει το πρόβλημα με την έλλειψη νερού στα Κομνηνά Σταυρούπολης και όχι μόνο!!!

Κλιμάκιο της Ν.Δ. βρέθηκε σήμερα στη Σταυρούπολη στα πλαίσια της προσπάθειας να αυξήσει τα ποσοστά του κόμματος, ώστε να πάρει και την δεύτερη έδρα...εκλέγοντας μετά απο χρόνια και δεύτερο βουλευτή που στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει και το όνομα Μαίρη Τσιακίρογλου.

Κι εκεί μια φίλη απο τα παλιά.... Από την εποχή των "Φλωρινοκλαρινιώτιδων" στα θερινά Ολύμπια της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ όπου έπαιζε τύμπανο στις τρομερές βραδιές μας,. η ΓΕΥΣΗ Τουλουμίδου, έβγαλε και μου αφιέρωσε την παραπάνω φωτογραφία που βλέπετε, με τον...ζεν πρεμιέρα Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Δόμησης Μιχάλη Αμοιρίδη.

Δημοσιεύουμε στο Μαχητή αυτούσια την φωτογραφία των δυο...σταρ, αλλά όσο κι αν τους ζηλεύετε...μην τους μαατιάσετε! Ακόμη κι αν πιάνει τα...μαλλιά της η υπέροχη Σοφία Ψωμά

Μαζευτείτε θ απαγγείλω

Η φωτογραφία είναι αφιερωμένη στον φίλο μου Παναγιωτης.

Πάντζο μ γουρπάντς να μας φτύνεις, μας ματιάζουν..

Με αγάπη, απ το βουνό


Πι ες:
Νερό έχομε
— μαζί με Μιχαήλ Αμοιρίδης
-Άλλη...Γεύση!! Τουλουμίδου ... Κι όσο για το νερό που τώρα πλέον έχετε, αφού τα Κομνηνά και όχι μόνο έχουν πλέον..... Σημασία Γεύση έχει ότι τα κατάφερες ως νέο μέλος στο Δ.Σ όταν κάποιες άλλες -μέλη , (απά το Δαφνώνα), έχουν να "πατήσουν" στις  συνεδριάσεις...4 χρόνια!
 

-Και το κλιμάκιο της Ν.Δ στη Σταυρούπολη. Χωρίς λόγια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου