Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Υποψήφιος με Χριστόδουλο Τοψίδη, ο Πολιτικός μηχανικός Σπύρος Μερκούρης! Η πρώτη δήλωσή του.



 *Με φόντο την...ΑΟΞάρα στο γραφείο του ο Σπύρος Μερκούρης.  "Αρρώστια.."!



Σούπερ μεταγραφή βόμβα από Χριστόδουλο Τοψίδη που "έκλεισε" από τη Π.Ε. Ξάνθης  με το ψηφοδέλτιο τον γνωστό πολιτικό μηχανικό και ελεγκτή έργων Σπύρο Μερκούρη - φανατικού ΑΟΞάρα και επί χρόνια στενό συνεργάτη του Χρήστου Πανόπουλου 

Μια μεταγραφή που σίγουρα θα "ξαφνιάσει" και θα πολυσυζητηθεί, αφού ο Σπύρος Μερκούρης είναι ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία αλλά και στην Ορεινή περιοχή της Μύκης, ενώ είναι από τους ανθρώπους με άποψη και ιδιαίτερο δυναμισμό και μαχητικότητα, ο δε  Αείμνηστος Πατέρας του και Δικηγόρος, διετέλεσε και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, 

Όπως είναι επίσης γνωστό,  αδελφός του Σπύρου, είναι ο Νίκος Μερκούρης, είναι μηχανικός της ΔΕΥΑΞ.

Και στο πολιτικό παρασκήνιο. 

Όλη τη μέρα του, την Παρασκευή 24 Μαρτίου ο Χριστόδουλος Τοψίδης απο τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ της ίδιας μέρας, την "έφαγε" σε συναντήσεις του στη Ξάνθη, προκειμένου να κλείσει το ψηφοδέλτιό του και να ξεκινήσει από τον Απρίλιο κι όλας την προεκλογική του καμπάνια για τις Περιφερειακές εκλογές του Οκτώβρη 2023. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, μεταξύ των υποψηφίων που έκλεισε στη Ξάνθη το βράδυ της Παρασκευής είναι κι ένα μεγάλο και τρανταχτό όνομα που ο ίδιος κρατάει κλειστό θα αποκαλύψει όμως την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ είχε συνάντηση με τον Σπύρο Μερκούρη και τον Στέλιο Μωραϊτη στο ταβερνάκι κάτω απο τα γραφεία του "Μ" όπου συναντήθηκε και συζήτησε για λίγο και με τον εκδότη του "Μ" Πάνο Παπαδόπουλο γενικά για τις εκλογές. 

ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ: ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΙΜΑ!

Σε λιτή δήλωσή του στον "Μ"ο Σπύρος Μερκούρης είπε ότι "η συζήτηση που είχε με τον Χριστόδουλο Τοψίδη, αλλά και το ότι κατεβαίνει Ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και ο τρόπος με τον οποίο του ανέλυσε το πρόγραμμά του για χρονίζοντα τεχνοκρατικά θέματα της περιοχής, τον έπεισαν να πει το "ΝΑΙ" και να κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιό του. 

"Με ενδιαφέρει πρωτίστως να εκλεγεί ο συνδυασμός ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, ν' αλλάξουν τα πράγματα στην Περιφέρειά μας και ιδίως στην Π.Ε. Ξάνθης...και μετά η υποψηφιότητά μου. Θέλω να βοηθήσω τον Τόπο Μας να πάει μπροστά, διότι δυστυχώς "βάλτωσαν¨στην περιοχή μας και τα έργα αλλά και η ανάπτυξη... τα πάντα", τόνισε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου