Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Κουρτίδης, Φανουράκης, Σοφία Ψωμά και Τσέπελης στα Κομνηνά. (φώτο)

Τη Δευτέρα του Πάσχα ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης  Κώστας Κουρτίδης επισκέφθηκε τη Σταυρούπολη και τα Κομνηνά.

Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης περιόδευσε στα ορεινά της Σταυρούπολης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Σταυρούπολης Απόστολο Ελευθεριάδη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Μανώλη Φανουράκη.

Την ημέρα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, ο Δήμαρχος εκκλησιάστηκε στο Μοναστήρι του Άη Γιώργη στη Δρυμιά και στον φερώνυμο Ιερό Ναό στον Δαφνώνα.

Ακολούθησαν επισκέψεις στη Σταυρούπολη, το Νεοχώρι, το Ιωνικό, την Πασχαλιά και το Καρυόφυτο, όπου ο κ. Τσέπελης αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με τους κατοίκους.

Στη συνέχεια, παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την επίσημη έναρξη λειτουργίας της επιχείρησης οικοτεχνίας MELIGEYSIS, στα Κομνηνά, η οποία συνοδεύτηκε από την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Τερζίδη «Αέρα σ’ μαναχόν κανείται», που γράφτηκε στην ποντιακή διάλεκτο.

Παρόντες στα εγκαίνια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ Παντελεήμων, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Ελευθεριάδης και Μανώλης Φανουράκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, τοπικοί σύμβουλοι της ΔΕ Σταυρούπολης, μέλη του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης Γιώργος Χαραλαμπίδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου