Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Ανοίγει σήμερα στις 6 το πρωϊ ο Μεθoριακός σταθμός Αγίου Κωνσταντίνου, χάρις στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη!


 

Φυσικά σημαντικό κομμάτι επιτυχίας σε αυτό έχουν τόσο ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης που  αγωνίστηκαν για να καταφέρουν. (σ.σ. Εδώ με τους Βούλγαρους επισήμους που επισκέφθηκαν τον Φλεβάρη την Περιφέρεια ΑΜΘ)

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μας, σε νεότερο ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα και Κυβερνήσεως και έχει ισχύ από 11 Απρίλιου έως και 18/04 συμπεριλαμβάνεται και ο μεθοριακός σταθμός του Αγίου Κωνσταντίνου τον οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι ενδιαφερόμενοι ακολουθώντας τα πρωτόκολλα για την είσοδο στην χώρα που ισχύουν σε όλους τους άλλους μεθοριακούς σταθμούς.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΞΑΝΘΗΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΣΤΟ FB

 

Σημειώνεται πάντως ότι την είδηση έκανε γνωστή ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Κουρτίδης αναφέροντας σε σχετική ανάρτηση στο fb και τα εξής :”Με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 20355, η οποία έχει ισχύ από τις 11 Απριλίου 2022 και ώρα 06:00, θα ανοίξει η μεθοριακή δίοδος του Αγίου Κωνσταντίνου στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Πλέον ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των Ξανθιωτών και ενισχύεται η ΠΕ Ξάνθης. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη μας Χρήστο Μέτιο, για το συνεχές ενδιαφέρον του και τους συναρμόδιους Υπουργούς για τη δίκαιη απόφασή τους. Η Περιφέρεια πηγαίνει μπροστά.”

(Η φωτο από συνεργασία του κ Κουρτίδη στη μεθοριακή διάβαση με τους Νομάρχη του Σμόλιαν και το Δήμαρχο του Ζλατοβγκραντ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου