Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Την βασιλόπιτά τους έκοψαν την Παρασκευή το βράδυ, οι Παλαίμαχοι του ΑΟΞ στο ΦΡΕΣΚΟ σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. (φωτο)

 





Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα οι παλαίμαχοι του ΑΟΞ πραγματοποίησαν μια όμορφη  εκδήλωση  κόβοντας την πίτα τους και πραγματοποιώντας την γενική συνέλευση  για την ανάδειξη νέας διοίκησης με την συμμετοχή  παρουσιών να αγγίζει το 85% που σημαίνει πόσο ενωμένοι είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. 

Στη νέα διετή θητεία που  ήδη έχει ξεκινήσει  εισήλθαν  και νέα πρόσωπα που διετέλεσαν όμως και στο παρελθόν μέλη της διοίκησης. Το τελετουργικό της μίνι εκδήλωσης   ανέλαβε ο επίτιμος πρόεδρος των παλαιμάχων ΑΟΞ  Χριστόφορος Διαμαντής. Τυχεροί της βραδιάς ήταν  η ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ  στην μεγάλη πίτα και  στα κομμάτια  που μοιράστηκαν σε όλους τους παλαιμάχους ήταν ο Νίκος Κριεζής η ψυχή  της     αγωνιστικής ομάδας των παλαιμάχων αφού είναι  προπονητής του συλλόγου  αλλά  και δραστήριο μέλος  της διοίκησης τα τελευταία χρόνια.  Το φλουρί   που κέρδισε ο Νίκος Κριεζής αντιστοιχεί σε μία φόρμα γνωστής εταιρείας.  Αμέσως μετά  την όμορφη αυτή εκδήλωση και αφού  θυμήθηκαν όλοι τις όμορφες  στιγμές που πέρασαν στο παρελθόν είτε ως ποδοσφαιριστές, είτε ως παλαίμαχοι στην αγωνιστική τους δράση αλλά  κυρίως  στις δραστηριότητες που δείχνουν σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό πάντα  σε όμοιες εκδηλώσεις , είτε σε  συνελεύσεις  να  μιλάνε  όλοι με διάθεση και  ενδιαφέρον  για το παρελθόν όπου έχουν να θυμηθούν πολλά. Η νέα διοίκηση  του συλλόγου απαρτίζεται από τους εξής  . Μπάμπης Χατζημεστής. Σπύρος Τσίμπλας, Σάκης Καρασερίδης, Παναγιώτης Μοσχίδης, Παναγιώτης Καμαράκης, Νίκος Κριεζής, Γιάννης Δημητριάδης, Γιώργος Μαραντάς και Αντώνης Μαζάνης. Για την εξελικτική επιτροπή εξελέγησαν οι Μάκης Τζάτζος, Κώστας Μαντζαρίδης και Κώστας Κουρτίδης. Μέσα στις επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα  η νέα διοίκηση που όλα  σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόεδρος  συνεχίζει ο επιτυχημένος Μπάμπης Χατζημεστής,  γ. γ. ο Σπύρος Τσίμπλας, ταμίας ο Σάκης Καρασερίδης και προπονητής ο Νίκος Κριεζής. Η νέα  διοίκηση  για την επόμενη διετή θητεία  είναι ανανεωμένη σε σχέση με την προηγούμενη. Ευχόμαστε  στη νέα διοίκηση να συνεχίσει το  κοινωνικό της  έργο,  το αγωνιστικό  ώστε μόλις το επιτρέψουν και οι υγειονομικές συνθήκες  να ξεκινήσει και η αγωνιστική δράση με σειρά φιλικών αγώνων αλλά και μέρος σε διάφορα τουρνουά.

Γιάννης Τσιλιγγιρίδης. 

 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου