Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Λεωφ. Στρατού στη Ξάνθη! Νεκρή 61χρονη, 4 τραυματίες, τι λέει η Πυροσβεστική.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 23-1-2022 στην Ξάνθη, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος ημεδαπός και επέβαινε 61χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο 21χρονοι ημεδαποί. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 61χρονης και ο τραυματισμός των υπόλοιπων οδηγών και επιβαινόντων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Λεωφόρο Στρατού κοντά στην είσοδο του Δροσερού όπου συχνά γίνονται δυστυχώς ατυχήματα, όταν το όχημα  που οδηγούσε ο 67χρονος ημεδαπός και επέβαινε η 61χρονη συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις 21χρονοι.

Επί τόπου έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες του πρώτου οχήματος. Κατά τη διακομιδή στο Νοσοκομείο Ξάνθης εξέπνευσε η 61χρονη γυναίκα ενώ ο 67χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι τρεις νεαροί, που έχουν ελαφρά τραύματα. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης

«Τραυματισμένα απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα και παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, πλήσιον της περιοχής του οικισμού Δροσερού Ξάνθης. Επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα» αναφέρει η Πυροσβεστική για το συμβάν. 

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου