Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

"ΒΟΜΒΑ". Στην Super League 2 o Ορφέας Ξάνθης! Ο Μπάμπης Χατζημεστής, "βρήκε" χορηγό - μέτοχο απο την Αυστρία!...


  ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ακούμε Life 921 fm και....Γιάννη Τσιλιγγιρίδη στις 11 το πρωϊ στην τρομερή ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ, μόνο με αποκλειστικότητες! 

Στην Super League 2 θα αγωνίζεται ο ΟΡΦΕΑΣ Ξάνθης την νέα περίοδο, αφού σύμφωνα με την αποκλειστική είδηση που έδωσε ο Γιάννης Τσιλιγγιρίδης σήμερα 11 το πρωϊ στην καθιερωμένη αθλητική εκπομπή του LIFE SPOR απο τον ραδιοσταθμό Life 921 fm. 

 

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιλιγγιρίδης το πρωϊ της Τρίτης 17 Αυγούστου 2021 να δώσουν τα χέρια Μπάμπης Χατζημεστής και Αυστρατιακός χορηγός που θα αναλάβει και μεγαλομέτοχος στην ομάδα .

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπάμπης Χατζημεστής θα έχει ενεργό ναι μεν ρόλο στην ομάδα, στην ουσία όμως αυτός που θα έχει την οικονομική ευθύνη και θα δώσει και την εγγυητική θα είναι ο Αυστρατικός μεγαλομέτοχος. 

Φυσικά στις διαπραγματεύσεις θα είναι παρόντες και οι δικηγόροι των δύο πλευρών.

Όπως αποκάλυψε επίσης ο  Γιάννης Τσιλιγγιρίδης στις 11 το πρωϊ απο τον Life 921 fm "50.000 ευρώ πήρε ως αποζημίωσε και "έσπασε" το συμβόλαιό του με τον ΑΟΞ ο Ανδρέας Τάτος", δίνοντας τέλος στην διαμάχη του με την διοίκηση Γιαμουρίδη, καθώς ο μεγαλομέτοχος Μπιλ Πάππας μάλλον αποτελεί "παρελθόν"...

 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ακούμε Life 921 fm και....Γιάννη Τσιλιγγιρίδη στις 11 το πρωϊ στην τρομερή ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ μόνο με αποκλειστικότητες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου