Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Νέος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης αναλαμβάνει απο 1/1/2022 ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της "Αδέσμευτης"

 

 ΝΕΟΣ Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης σύμφωνα με δήλωση του ιδίου μάλιστα, αναλαμβάνει απο 1/1/2021 ο Κώστας Κουρτίδης με απόφαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου που θέλει να "φρεσκάρει" την διοίκησή του με νέα πρόσωπα...

Με το παραπάνω θέμα και την ένδειξη "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ", κυκλοφορεί στα περίπτερα πάλιστα η έντυπη έκδοση της "Αδέσμευτης" την Τετάρτη 18 Αυγούστου. 

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ "ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ" 18/8/2021 




Είναι οριστικό και...αμετάκλητο! Αποφασισμένος είναι πλέον ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος για αλλαγές Αντιπεριφερειαρχών σε κάποιες από τις Περιφερειακές Ενότητες (σ.σ. Λέγεται ότι δεν τολμάει να «αγγίξει» μόνο τον Πέτροβιτς στον Έβρο..)

Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Α» ο Περιφερειάρχης ήδη το έχει αποφασίσει προκειμένου να ενισχύσει το προφίλ του στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, να αντικαταστήσει τον νυν Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ευφραιμίδη κι ας ήρθε πρώτος σε σταυρούς....

Τοποθετώντας από 1 Ιανουαρίου 2022 νέο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης τον δικηγόρο Κώστα Κουρτίδη στον οποίο ήδη έχει δώσει και γραφείο στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης μάλιστα με γραμματέα την πρώην τηλεπαρουσιάστρια της Εγνατία τηλεόραση Τάνια Καπετανοπούλου.

(σ.σ. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Κώστας Κουρτίδης στη Θάσο, μιλώντας σε συνεργάτη μας...Άλλωστε η "Αδέσμευτη" ήταν αυτή που το είχε πρωτογράψει, γιατί υπάρχει και δέσμευση του Μέτιου στο συγεκριμένο θέμα κατά την εσωτερική συνάντηση με τους Περιφερειακούς του συμβούλους στη Κομοτηνή αμέσως μετά τις Περιφερειακές εκλογές του 2019)

Μάλιστα και ο βουλευτής Ν.Δ. Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης, προκειμένου να μην τον έχει στα «πόδια» του γιατί ΤΡΕΜΕΙ τις επόμενες εκλογές, «πίεσε»  σύμφωνα με πληροφορίες μου τον Χρήστο Μέτιο να κάνει  νέο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης από 1 Ιανουαρίου 2022 τον Κώστα Κουρτίδη, αφού και οι σχέσεις του έτερου θεματικού αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Δημήτρη Γαλανόπουλου με τον Νίκο Ευφραιμίδη δεν είναι καθόλου καλές..!

Ουδέτερη στάση στο συγκεκριμένο θέμα παίρνει προς το παρόν ο Δήμαρχος Τσέπελης, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πως θα αντιδράσεις ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης που βρίσκεται  τον τελευταίο καιρό στο μάτι του «κυκλώνα» λόγω των 33.000 ευρώ που εισηγήθηκε για την συναυλία της Νατάσσας Θεοδωρίδου για την καλοκαιρινή συναυλία της στη Ξάνθη...!

Πάντως πληροφορίες της «Α» επιμένουν ότι ο Νίκος Ευφραιμίδης είναι αποφασισμένος ακόμη και να...»ανεξαρτητοποιηθεί» από την παράταξη Μέτιου αν ορίσει νέο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης τον Κώστα Κουρτίδη...!

-Αντιπροτείνοντας να κάνει θεματικό αντιπεριφερειάρχη τον Κώστα Κουρτίδη στη θέση του Δημήτρη Γαλανόπουλου που ούτως ή άλλως δεν προσφέρει τίποτα στη θέση που βρίσκεται...

Οι εξελίξεις τρέχουν πλέον και όλοι περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις...

(σ.σ. Σημειώνεται πάντως ότι και κύκλοι του βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη θεωρούν δεδομένο πλέον ότι νέος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης από 1/1/2022 θα είναι Κώστας Κουρτίδης! Ο σώζων
εαυτόν σωθήτω βλέπετε...όσο πλησιάζουν οι Εθνικές εκλογές! Κι όσο για τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη; Ας μη ξεχνάει κανείς οτι ήρθε ΠΡΩΤΟΣ σε ψήφους στις Περιφερειακές εκλογές του 2019!!! Τίποτα άλλο προς το παρόν....Ι. Γ. )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου