Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Το ΚΕΘΕΑ φωταγώγησε πορτοκαλί το ρολόι της Ξάνθης, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

 

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών 2024 (26 Ιουνίου), το ΚΕΘΕΑ στα πλαίσια της πανελλαδικής  καμπάνιας με σύνθημα #Πάμε μαζί, για να υπογραμμίσει την αναγκαιότητα συλλογικής δράσης και πολιτικών συμπερίληψης για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων πραγματοποίησε σε όλη την Ελλάδα διάφορες εκδηλώσεις. 


 
Αναλυτικότερα: Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά και προλαμβάνεται και θεραπεύεται. Για αυτό, #ΠάμεΜαζί για δημόσιες, δωρεάν, προσβάσιμες σε όλους και ποιοτικές υπηρεσίες πρόληψης και θεραπείας, που σέβονται τις ανάγκες, τη φωνή και τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και των τοπικών κοινωνιών.

#ΠάμεΜαζί για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς!


 
Στη Ξάνθη το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ πραγματοποίησε την Τετάρτη 26/6/2024 20.00-22.00 στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης φωταγώγηση του Πύργου Ρολογιού σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης ενώ μοίρασε από το περίπτερο ενημερωτικό υλικό.


Την εκδήλωση κάλυψε το Next  tv Θράκη – Μακεδονία ενώ στο κανάλι μίλησε η ψυχολόγος του ΚΕΘΕΑ κ. Σεμρά Μουσταφά -για τις δραστηριοτητες του ΦΟΡΕΑ σε Ξανθη και Κομοτηνή ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό για την παραχώρηση και τον φωτισμό του χώρου.

(Από την Αδέσμευτη Θράκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου