Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Δομοκός: Γυναίκα προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά για τον δολοφόνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Λαβράκι έβγαλαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Δομοκού όταν εντόπισαν ναρκωτικά σε αθλητικό σάκο που προοριζόταν για τον εκτελεστή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Η αποκάλυψη έγινε την περασμένη Τετάρτη (15 Νοεμβρίου) στις 16 :15 κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου. Το σάκο τον είχε μία γυναίκα και είχε πάει στο Δομοκό για να επισκεφθεί τον κρατούμενο Ιμπραχίμ Μπραχιμάι.

Ο υπάλληλος που εντόπισε τα ναρκωτικά αναφέρει: «Διαπίστωσα πως στις ραφές του σάκου υπήρχαν ραμμένες εσωτερικά συσκευασμένες χάρτινες πιθανών ναρκωτικής ουσίας ( 116.7 γραμμάρια μικτό βάρος )».

 

Η Ελληνίδα στην κατάθεσή της προσπάθησε να πείσει ότι δεν είχε ιδέα για τα ναρκωτικά. Υποστήριξε ότι το σάκο της τον έδωσε άγνωστος και δεν γνώριζε τι περιείχε.

 

Ο κρατούμενος όμως κατά την απολογία του αποδέχτηκε τις κατηγορίες και είπε ότι τα ναρκωτικά προοριζόταν για αυτόν.

 

Η Ελληνίδα μετά την απολογία της στον ανακριτή προφυλακίστηκε ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και για τον δολοφόνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών – διακίνηση ναρκωτικών σε σωφρονιστικά καταστήματα και ηθική αυτουργία.

Η ναρκωτική ουσία που ήταν ηρωίνη κατά πάσα πιθανότητα ήταν σε 16 αυτοσχέδιες σακούλες .Η χημική ανάλυση θα πιστοποιήσει αν πρόκειται για ηρωίνη ή όχι

Σκληρός και ψυχρός

 

Ο εκτελεστής του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι ένας από τους πιο σκληρούς και ψυχρούς κρατούμενους.

 

Είναι ο άνθρωπος που μπήκε μαζί με έναν άλλο άντρα στο γραφείο του δικηγόρου τον Οκτώβριο του 2017 προσποιούμενοι τους πελάτες και τον εκτέλεσε .

 

Το ποινικό του παρελθόν είναι πλούσιο και εκτός από τη δολοφονία έχει στην πλάτη του κατηγορίες για ληστείες, παράνομη είσοδο στη χώρα, οπλοφορία, οπλοχρησία .

 

Το όνομά του φιγουράρει και στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» ενώ σε ελέγχους που έχουν γίνει στο κελί του έχει εντοπιστεί ακόμα και με κινητά.

 

Η απόπειρα να μπουν ναρκωτικά μέσα στη φυλακή αυτή τη φορά απέτυχε σε έναν κρατούμενο που θεωρείται επικίνδυνος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου