Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Με Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Μιχάλη Αμοιρίδη, η ρίψη του Σταυρού στον Κόσυνθο (φώτο)

 

*Τον Δήμαρχο Τσέπελη που φόρεσε και πάλι το νέο άσπρο παλτό του, συνόδευαν θεσμικά ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κουρτίδης με τον "άφαντο" βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη!

Παρουσία πολύ κόσμου και των αρχών του τόπου με επικεφαλής "θεσμικά" τον Δήμαρχο Τσέπελη να συνοδεύεται μάλιστα από τον Αντιπεφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη και  τον "άφαντο¨βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη, έγινε η ρίψη του Τίμιου Σταυρού στις 12 το μεσημέρι στον Ποταμό Κόσυνθο Ξάνθης το μεσημέρι της Παρασκευής από τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ.Παντελεήμονα .

Στον Αγιασμό των υδάτων ήταν επίσης παρόντες ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Μιχάλης Αμοιρίδης στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του και δέχτηκε συγχαρητήρια απ' όλους, ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Παυλίδης, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης  Γιάννης Δρεμσίζης, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χατζηθεοδώρου  κ.α. 

Στο ποτάμι έπεσαν περίπου 6-8 άτομα ενώ τον Τίμιο Σταυρό ανέσυρε ο Χρήστος όπως είπε ότι ονομάζεται, όταν ρωτήθηκε και φωτογραφήθηκε με χαρά και ικανοποίηση.




Και ο πρώην βουλευτής Γιώργος Παυλακάκης στον Αγιασμό των Υδάτων στον Κόσυνθο.

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου παρών στην Ρίψη του Σταυρού.


Και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσείν στη ρίψη του Σταυρού για τον....σταυρό των εκλογών


Share this

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου