Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Πανηγυρική αθώωση του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου στη μήνυση του Άγγελου Κηλικιώτη! Τι δήλωσε συγκινημένος

Πανηγυρική ήταν η αθώωση του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης στην μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του ο πρώην αντιδήμαρχος του Χατζηευαγγέλου και υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου Άγγελος Κηλικιώτης και για τα τρία αδικήματα τα οποία εφέρετο να τέλεσε για τις ψευδείς βεβαιώσεις που είχε καταγγείλει και τα σκάνδαλα που είχε αποκαλύψει.

Ο Δήμαρχος  Τοπείρου με στοιχεία και ντοκουμέντα απέδειξε ότι όλα όσα είχε καταγγείλει ήταν απολύτως αληθή, ενώ αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στον πόλεμο και την λάσπη που επί χρόνια δέχεται από το σύστημα Χατζηευαγγέλου, μέρος του οποίου ήταν και είναι ο μηνυτής του Άγγελος Κηλικιώτης, και πρώην αντιδήμαρχος Τοπείρου.

Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα κακουργήματα για τα οποία είναι ήδη υπόδικοι οι λασπολόγοι του,  μετά το αποκαλυπτικό  πόρισμα ΣΟΚ του Επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης, για την ΖΗΜΙΑ που έχει υποστεί ο Δήμος Τοπείρου!!!

Δικηγόρος του Άγγελου Κηλικιώτη ήταν ο κ.Γκρόζος, μολονότι την μήνυση είχε καταθέσει σε βάρος του ο δικηγόρος Κώστας Κουρτίδης ο οποίος αναλαμβάνει νέος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης από αρχές Γενάρη 2022 και ήδη επιχειρεί την απεμπλοκή του από μια σειρά υποθέσεων που είχε χειριστεί στο παρελθόν.

Την πανηγυρική αθώωση του Θωμά Μίχογλου χειροκρότησαν θερμά φίλοι και οπαδοί του που τον αγκάλισαν κατά την έξοδό του από την δικαστική αίθουσα.

«Ο αγώνας μου για τον Δήμο Τοπείρου θα συνεχιστεί, η κάθαρση θα φτάσει μέχρι το τέλος…αντέξαμε και προχωράμε με το κεφάλι ψηλά, ευχαριστώ όλους όσους πίστεψαν και στήριξαν τον κοινό μας», τόνισε ο Δήμαρχος Τοπείρου συγκινημένος κατά την έξοδό του από το δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι για το θέμα του ΣΔΑΝ και τα «παιχνίδια» που παίζονται σε αυτόν με τα «βολέματα» ημετέρων του Δήμαρχου Τσέπελη, ότι ο Δήμος Τοπείρου ήδη έχει προχωρήσει σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου για το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών, έχοντας ζητήσει τη ΔΙΑΛΥΣΗ του ΣΔΑΝ Ξάνθης!!!

Ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινείται και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης. 

Και οι δυο έχουν καταγγείλει οτι "ο  Δήμαρχος Τσέπελης με την ιδιότητα του Προέδρου του ΣΔΑΝ, ουδέποτε τους ενημέρωσε για τις "προσλήψεις" που έκανε , επιβαρύνοντας με επί πλέον έξοδα την επιχείρηση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου