Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στη Ξάνθη

Στη Ξάνθη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη, ενόψει των Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών του Μαϊου.
Τον κο Καρατζαφέρη συνόδευαν ο κος Παράσχος Αγανικόλας, από την Καβάλα, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, η κα Παρθένα Βασιλειάδου από τη Ξάνθη, επίσης υποψήφια Ευρωβουλευτής.
Στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς και πολίτες της περιοχής, ο κος Καρατζαφέρης είχε κατ' ίδιαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για το επιχειρηματικό και οικονομικό γίγνεσθαι της ευρύτερης περιοχής της Θράκης και ειδικότερα της Ξάνθης.
Στη συνέχεια ο κος Καρατζαφέρης παρεχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, προβλέποντας εκτός της ηχηρής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές και τη "δημιουργία" θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο, ώστε ο Τσίπρας να καθυστερήσει σημαντικά την προκήρυξη και των Εθνικών Εκλογών.
"Οι Ευρωεκλογές έχουν ένα σπουδαίο διακύβευμα. Δυστυχώς η Ευρώπη κυβερνάται με κανόνες σπείρας. Είναι απαραίτητο, για να αλλάξει η ζωή μας, να αλλάξει η ηγεσία της Ευρώπης, διαφορετικά θα έχουμε μία από τα ίδια", είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αναφερόμενες στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Σε ότι αφορά τις σχέσεις της Ελλάδας με τη γείτονα Τουρκία, ο κος Καρατζαφέρης τόνισε ότι πρέπει να αρθεί το casus belli, καθώς καμία χώρα που επιδιώκει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να απειλεί με πόλεμο καμία άλλη χώρα.
Μιλώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, επεσήμανε και γνωστοποίησε σε κάθε έλληνα πολίτη, ότι μπορεί να ξεκινήσει διαδικασία
ακύρωσης, τονίζοντας ότι όταν μια σύμβαση είναι λεόντειος καταπίπτει. "Τα παραχώρησε όλα ο κος Τσίπρας και δεν
πήρε τίποτε", είπε χαρακτηριστικά ο κος Καρατζαφέρης
.
Απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας "ΜΑΧΗΤΗΣ" για τις επικείμενες εκλογές στη Θράκη και τη πιθανότητα πολιτικών εξελίξεων, παρόμοιες με αυτή της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ ότι στη Θράκη ότι τη μεγαλύτερη παρέμβαση την έχει το Τουρκικό Προξενεί και όχι το υπουργείο εσωτερικών. "Εγώ βλέπω ότι η Τουρκία ότι θέλει κάνει, οποιονδήποτε βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου (μουσουλμάνο) τον καλεί και τον ελέγχει. Υπάρχει μια διείσδυση την οποία ουδείς μπορεί να αρνηθεί. Η Τουρκία θεωρεί τη Θράκη δικιά της προέκταση", απάντησε μεταξύ άλλων ο κος Καρατζαφέρης.
Τέλος ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μίλησε για την περιοδεία του στη Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου